İş Akış Şeması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Konu buraya mı açılır bilmiyorum yanlışsa taşınsın lütfen.Arkadaşlar vize ödevimi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

VİZE ÖDEVİ:

• Aşağıda tanımlanan sistemin süreç akış diyagramını sağlık bakanlığı görevlisinin yapacağı işler açısından gösterecek şekilde bir A4 kağıt üzerine bilgisayar ile çizin ve bir sonraki derste teslim edin
  • Bir doktorun (hekim), özel muayenehane (ofis) açabilmesi için sağlık bakanlığından izin alması gerekmektedir.
  • Bunun için bakanlık görevlisi, başvuru formunu ve gerekli diğer belgeleri başvuru sahibinden alıp kontrol etmekte ve belgeler eksikse tamamlanması için başvuru sahibine iade etmektedir.
  • Eğer belgeler tamam ise geçici izin belgesini doldurarak başvuru sahibine teslim etmekte ardından da aldığı belgeleri dosyalamaktadır.
  • Daha sonra da bir üst birime asıl belgeyi hazırlamaları için talepte bulunmakta ve belge dosyasını bu üst birime göndermektedir.

hoca bunu istiyor ama iş akış temasından hiç anlamıyorum, yardımcı olacak arkadaşların şimdiden emeğine sağlık..

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bunu ancak İktisad ve Siyasi bilimler okuyanlar çözer diye düşünüyorum. Okudum ama hiçbir fikrim yok.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I understand your situation :burnbear:

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ibfde okuyan bir arkadaşına sorsan yardımcı our kankam (maliye ,muhasebe falan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...