İş Yerinde Nasıl Usta Olurum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ustlerdeki insanlara yakın dur ve işine önem ver. Ben her zaman kendim olarak yarı zamanlı çalıştığım yerden memur maaşının çok üstünde bir teklif aldım. Her zaman onların işlerine kendi işimmiş gibi davrandım sonucunda ortaklık teklifi bile aldım ama bazı durumlardan dolayı olmadı.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
yükselmek istiyorsan mesleki yeterlilik sınavları oluyor knka bunlarla başlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çalıştıpın yerde kesinlikle seni usta yapmazlar sen kendini yeterince eliştirdiğini düşünüyorsan iş değiştir yok daha öğrenemedim diyorsan o konuda kendin öğrenmen lazım hiçbir usta senin usta olmanı istemez sen usa olursan onlar işlerinden olur sen iyi olsan bile patronlara senin kötü çalıştığını söylerler yaşadığım için biliyroum ona göre kendine yol çiz yada tamamen işi bırakıp okul için çalışmalısın

sinnerman
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yaptıgın işe adapte ol ustaların yanında takıl cabalarsan olması kolay benım abım cnc ustası suanda 75k maas alıyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yani devamsızlık yapmaman lazım mesai oluyorsa hep gitmen lazım çok çalışıp şeflerin gözüne girmen lazım

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Yeni fabrikada kolay 4 yılımı aldı ankara obs de ama eski fabrikada çok zor min 10 yıl

Üye
2 HİZMET YILI
ustayla aranı iyi tutup ondan bişeyler kapabilirsin cızbızcıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...