aldigimdan beri boyle yaklasik 1 2 senedir tum oyunlarda kasma felan yapiyor ;s85e kadar sıkıntı olmaz başka bişeyden olabilir. Temiz format at
2 senedir bende kardesimAynı sorun bende vardı. Yazılımsal olarak oldgunu söyledi bilgisayarcılar. Bi tamirciye götürmeni tafsiye ederim.
Kanka özellikleri ne?aldigimdan beri boyle yaklasik 1 2 senedir tum oyunlarda kasma felan yapiyor ;s
kanka siz okumadan neden yorum yapiyorsunuz anlamiyorum yazdigim yerde fotograflar var ;dKanka özellikleri ne?
attığını unutuşum sen geö cevap verince hmen bakıymkanka siz okumadan neden yorum yapiyorsunuz anlamiyorum yazdigim yerde fotograflar var ;d
işlemci düşükmü geliyormuş?LOL gibi bir oyun ve cs gibi bir oyun 3 ghz üstümü istiyor
Post automatically merged:
Yazdığımı okumadın galiba
En kötü masa üstü bilet laptop dan iyi bence
Laptop sıvı soğutma mantıklı aslında ama işlemci düşük geliyormuş burdan birisi öyle dedi
kanka virus felan yok ya bu tukurdugumun laptobu aldigimdan beri boyle cildirtti beni guncellemer tam hatta vakumlu sogutcu bile kullaniyorum acaba olay ne ya ssd bile taktim sonradanattığını unutuşum sen geö cevap verince hmen bakıym
Kanka bu laptopubn dediğin oyunlarda kasması hiç normal değil. Malwarebytes indir virüs taraması yap. Sıcaklıktan değildir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sivi sogutma takabilirmiyim peki takabilirsem ozelden bi link atsana kanka banaişlemci düşükmü geliyormuş?![]()
![]()
. işlemcilerin boyutları eşit ve güçlü olanlara sıvı soğutma olur güçsüzlere olmaz diye bir şey yoktur. kim yazdıysa raporlarsan daha iyi olur.
kanka görev yöneticisinden baksana arkada bişey mi çalışıyor. SS atsana buraya.kanka virus felan yok ya bu tukurdugumun laptobu aldigimdan beri boyle cildirtti beni guncellemer tam hatta vakumlu sogutcu bile kullaniyorum acaba olay ne ya ssd bile taktim sonradan
sivi sogutma takabilirmiyim peki takabilirsem ozelden bi link atsana kanka bana
laptop ların hepsinde ısınma problemi var normal bir şey bütçen varsa masaüstü bilgisayar almanı tavsiye ediyorum kralarkadaslar laptop bostayken bu sicaklikta duruyo ama lol veya cs oynarken 80 e felan cikiyor ve sogutucu taktim vakumlu ona ragmen macunlarini yeni degistirdim kendim ama bu ozellikte laptop nasil kasar cs ve lolde en dusuk ayardalar guncellemeler tam bi fikri olan varmi acaba Ekli dosyayı görüntüle 47260Ekli dosyayı görüntüle 47261
Laptop plastik kasa ise 80 dereceye çıkması normal hocam... Laptop alırken en önce bakılacak aksam kasanın plastik mi aliminyum muhem bilgisayarından hemde havalar ısındı ondandır tahminimce