Çözüldü ısınma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
benim laptop excalibur g770 ilk defa laptop kullanıyorum ama gta 5 oynarken falan klavyenin sağ üstüne elimi değemeyecek kadar ısınıyor normal midir laptopların geneli mi böyle

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardesım sıkıntı yapma yahu artık butun laptoplar aynı ısınıyor yanu arkadaslar fan temızle demıs hay allahım olcam gulmekten kardesım gayet normal bı durum endıse etcek bısı yok laptoplar gayet ısına bılır guclu bır ıslemcıyse mobıl ıslemcı zaten 100 derece bıle olabılıyor çok normal msi yından bır tut acer casper gıgabyte asus alayında durum aynı 100 derece laptoptada tabıkıde sıcaklıgı hıssedersın klavyeden senın laptopun 100 derece demıyorum 75 80 bıle olsa hıssedersın gayet normal bır durum :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
benim laptop ısınıyodu altına kitap koydum (hava kanalları kapanmayacak bir şekilde) şu an durumu iyi

Üye
5 HİZMET YILI
vardı fanı felan temizletim düzeldi, almanı tavsiye ederim yada alttaki hava kanallarını masa gibi yerlerin üstüne koyarak tıkama! xD

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
soğutucu kullan ve sorun değil normal öyle olması throttlestop diye bir program vardı onuda kullanabilirsin ama araştır öyle kullan araştırmadan sakın kullanma

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bendede öyle bro bendede acer nitro 5 var ve çok drop yiyorum keşke laptop almasaydım laptp pişmanlıktır kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
laptop mu yoksa masaüstü mü? masaüstüyse yeni fan araştır laptop ise altına takılabilen soğutucu fanlar var klavye bölgesinin altına bak istersen

Siyahın Beyazdan Beyazın Siyahdan Üstünlüğü Yoktur
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hemen fan soğutucu almak yerine önce Wise Registry Cleaner Programını kullanmanı öneririm.
Şahsen ben kullanmadan önce hem işlemcim dehşet derece de doluyor ve ısınıyordu.
Programa c rack yapman gerekebilir. Biraz araştırırsan yapabilirsin zaten.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
laptobu bi aç içini temizle çok fazla toz falan biriktiryse hem ısınmayı bi tık düşürür ve parçalar bi tık daha verimli çalışabilir ve laptoplar öyle zaten çoğu zaten hep çok ısınıyor onun yerine etkili güzel sağlam bi soğutucu falan bulup altına koyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
laptopsa eğer bu sorun yatakta falan oynarken altında battanıye oldugu ıcın cok ısınıyor masaya koyunca normale dönüyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Laptopla oynadıgın için gta 5 laptoplara fazla uygun değil masaüstünde oynasaydın senin için daha iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...