Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim laptop excalibur g770 ilk defa laptop kullanıyorum ama gta 5 oynarken falan klavyenin sağ üstüne elimi değemeyecek kadar ısınıyor normal midir laptopların geneli mi böyle
kardesım sıkıntı yapma yahu artık butun laptoplar aynı ısınıyor yanu arkadaslar fan temızle demıs hay allahım olcam gulmekten kardesım gayet normal bı durum endıse etcek bısı yok laptoplar gayet ısına bılır guclu bır ıslemcıyse mobıl ıslemcı zaten 100 derece bıle olabılıyor çok normal msi yından bır tut acer casper gıgabyte asus alayında durum aynı 100 derece laptoptada tabıkıde sıcaklıgı hıssedersın klavyeden senın laptopun 100 derece demıyorum 75 80 bıle olsa hıssedersın gayet normal bır durum
soğutucu kullan ve sorun değil normal öyle olması throttlestop diye bir program vardı onuda kullanabilirsin ama araştır öyle kullan araştırmadan sakın kullanma
Hemen fan soğutucu almak yerine önce Wise Registry Cleaner Programını kullanmanı öneririm.
Şahsen ben kullanmadan önce hem işlemcim dehşet derece de doluyor ve ısınıyordu.
Programa c rack yapman gerekebilir. Biraz araştırırsan yapabilirsin zaten.
laptobu bi aç içini temizle çok fazla toz falan biriktiryse hem ısınmayı bi tık düşürür ve parçalar bi tık daha verimli çalışabilir ve laptoplar öyle zaten çoğu zaten hep çok ısınıyor onun yerine etkili güzel sağlam bi soğutucu falan bulup altına koyabilirsin