Seçkin Üye
Reis anakartın modelini nerden öğrenebilirim dxdiagda gözüküyor mu ?Dostum tam sistemini yazar mısın. Çünkü şu an kullandığın anakart yeni nesil işlemcileri desteklemeyebilir o yüzden anakart da değiştirmek zorunda kalabilirsin. Sen sistemi bir yaz bakalım
Reis anakartın modelini nerden öğrenebilirim dxdiagda gözüküyor mu ?
Biostar G41D3 AMD Radeon HD 6570 İntel Core 2 Duo E4500 2.20 GHz RAM : 4GBDostum tam sistemini yazar mısın. Çünkü şu an kullandığın anakart yeni nesil işlemcileri desteklemeyebilir o yüzden anakart da değiştirmek zorunda kalabilirsin. Sen sistemi bir yaz bakalım
Dostum şimdi şöyle. Bu anakart ddr3 ram destekli. Eğer işlemcini yenileyeceksen anakartı da yenilemen gerekecek. Anakartı yenileyince eski ramini kullanamayacaksın dolayısıyla rami de yenilemen gerekecek. Bildiğin üzere yeni nesil işlemcilere yeni nesil anakart lazım. Yeni nesil anakartlar da ddr3 değil ddr4 ram desteği veriyor. Sistemin komple değişmesi lazım. Ha dersen ki ben en iyisi 8gb ddr3 ram alayım diğerlerini değiştirmeme gerek kalmaz. O zaman da bilgisayarın performansına hiç etkisi olmaz maalesefBiostar G41D3 AMD Radeon HD 6570 İntel Core 2 Duo E4500 2.20 GHz RAM : 4GB
reis Anakart ram ve işlemci 3ü ne kadar eder en uygunDostum şimdi şöyle. Bu anakart ddr3 ram destekli. Eğer işlemcini yenileyeceksen anakartı da yenilemen gerekecek. Anakartı yenileyince eski ramini kullanamayacaksın dolayısıyla rami de yenilemen gerekecek. Bildiğin üzere yeni nesil işlemcilere yeni nesil anakart lazım. Yeni nesil anakartlar da ddr3 değil ddr4 ram desteği veriyor. Sistemin komple değişmesi lazım. Ha dersen ki ben en iyisi 8gb ddr3 ram alayım diğerlerini değiştirmeme gerek kalmaz. O zaman da bilgisayarın performansına hiç etkisi olmaz maalesef
Kardeşim Gigabyte A320m-SH2 Anakart + Ryzen 3 2200g işlemci + 8gb Corsair ddr4 ram toplam 1400tl civarı yapıyor. Piyasada yeni nesil ve en uygun parçalar bunlar. Eğer bunları almışken devamını da alayım dersen Kasa + ekran kartı + hdd + ssd ile toplam 3000-3500 arasına taş gibi pc toplayabilirsinreis Anakart ram ve işlemci 3ü ne kadar eder en uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?