19 May 2019 #1 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Beyler benim işlemcimin çekirdeği bölümü bu şekilde sizce kendim çekirdek sayısını 4e çekersem bi sıkıntı olurmu yada bi hız artma gibi durum olurmu
Beyler benim işlemcimin çekirdeği bölümü bu şekilde sizce kendim çekirdek sayısını 4e çekersem bi sıkıntı olurmu yada bi hız artma gibi durum olurmu
20 May 2019 #2 sioux1 S Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 46 Tepki puanı 12 Yaş 33 7 HİZMET YILI İşlemci sayısını en yükseğe alırsan,bilgisayarın boot yani açılışında faydası olur bir nebze hızlı açılmasını sağlamış olursun Oyla 0 Olumsuz oyla
İşlemci sayısını en yükseğe alırsan,bilgisayarın boot yani açılışında faydası olur bir nebze hızlı açılmasını sağlamış olursun
26 May 2019 #3 PerfoLife ⭐ Perfo ⭐ Ultra Üye Katılım 4 Haz 2018 Mesajlar 1,544 Tepki puanı 1,384 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Bilgisayar performansını(çok fark göstermeksizin) arttırır. Özellik ile açılış esnasında açılışın belki de iki katına kadar artar. Onun dışında fazla bir göze batan özelliği olmayacaktır. Oyunlarda ekstra olarak 3-5 FPS fazla alacaksındır. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bilgisayar performansını(çok fark göstermeksizin) arttırır. Özellik ile açılış esnasında açılışın belki de iki katına kadar artar. Onun dışında fazla bir göze batan özelliği olmayacaktır. Oyunlarda ekstra olarak 3-5 FPS fazla alacaksındır.