Onaylı Üye
Fan takılırken hatalı takılmış olabilir. Mesela macun yanlış sürülmüş olabilir.aldığımdan beri böyle acaba msı h55m e33 de düzgün mü çalımşıyor dicem deneyeceğim başka lga 1156 anakartım yokbirde hangi siteye yazabileceğimi söylersen sevinirim.
Post automatically merged:
konu da yazdığı gibi xeon x3440
Macunsuz bile bu kadar sıcaklığa ulaşmıyor. İlk dediğini çok düşündüm ama değil 4 bacakta sapa sağlam şak diye oturuyor oturduktan sonra en ufak sallantı olmuyor fanı kaldırdığımda anakartta geliyor dönderdiğim zaman anakartta beraberinde dönüyor yaniFan takılırken hatalı takılmış olabilir. Mesela macun yanlış sürülmüş olabilir.
yorumları okumadan fikir yürütmeyin rica edicembi virüs taramasından geçir baştan sona güvenlik duvarını kapama en olmadı format yada soğutmada sorun vaar
youtubeden baksana knkayorumları okumadan fikir yürütmeyin rica edicem
kasanın arkasında 1 tane egzoz fanı var , ön tarafta da hdd yuvaları var ön tarafa takamıyorum en sonunda para biriktirip yeni kasa ve sıvı soğutma (yada kule tipi soğutma alıcam) çünki 99 derece sürekli stabil çalışıyor normal değil bence cidden 99 derece olsa yanması gerekirdi .ek fan ekle knka bende oyle
ryzen işlemcilerle ilgili videolar çıkıyor hep ve benim işlemciyle alakalı video yok sıcaklık için server işlemcisi olduğundan pek kullanılmıyoryoutubeden baksana knka
ne yap biliyonmu knka hani kücük wc havalandırmaları oluyo ondan al kasanın kapagına gdeil aç monte et orayakasanın arkasında 1 tane egzoz fanı var , ön tarafta da hdd yuvaları var ön tarafa takamıyorum en sonunda para biriktirip yeni kasa ve sıvı soğutma (yada kule tipi soğutma alıcam) çünki 99 derece sürekli stabil çalışıyor normal değil bence cidden 99 derece olsa yanması gerekirdi .
knka benmde saa sorum olcakkasanın arkasında 1 tane egzoz fanı var , ön tarafta da hdd yuvaları var ön tarafa takamıyorum en sonunda para biriktirip yeni kasa ve sıvı soğutma (yada kule tipi soğutma alıcam) çünki 99 derece sürekli stabil çalışıyor normal değil bence cidden 99 derece olsa yanması gerekirdi .
ryzen işlemcilerle ilgili videolar çıkıyor hep ve benim işlemciyle alakalı video yok sıcaklık için server işlemcisi olduğundan pek kullanılmıyor
alakası yok aga islemcı diyor adamKasayi iyice temizle fanlari cikar narince temizle tak duzelir diye umuyorum
onların fiyatı nedir ? bilgin varmıSıvı soğutmaya geçme imkanın varsa böyle sıkıntılardan temelli kurtulabilirsin.
En ucuzları 1.000TL'den başlıyor dostum biraz tuzlualakası yok aga islemcı diyor adam
onların fiyatı nedir ? bilgin varmı
Owwwwwwwwwwwwwww cok pahalııııııEn ucuzları 1.000TL'den başlıyor dostum biraz tuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?