İşlemci Sıcaklığım çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aldığımdan beri böyle acaba msı h55m e33 de düzgün mü çalımşıyor dicem deneyeceğim başka lga 1156 anakartım yok :( birde hangi siteye yazabileceğimi söylersen sevinirim.
Post automatically merged:

konu da yazdığı gibi xeon x3440
Fan takılırken hatalı takılmış olabilir. Mesela macun yanlış sürülmüş olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Fan takılırken hatalı takılmış olabilir. Mesela macun yanlış sürülmüş olabilir.
Macunsuz bile bu kadar sıcaklığa ulaşmıyor. İlk dediğini çok düşündüm ama değil 4 bacakta sapa sağlam şak diye oturuyor oturduktan sonra en ufak sallantı olmuyor fanı kaldırdığımda anakartta geliyor dönderdiğim zaman anakartta beraberinde dönüyor yani

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bi virüs taramasından geçir baştan sona güvenlik duvarını kapama en olmadı format yada soğutmada sorun vaar

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ek fan ekle knka bende oyle
kasanın arkasında 1 tane egzoz fanı var , ön tarafta da hdd yuvaları var ön tarafa takamıyorum en sonunda para biriktirip yeni kasa ve sıvı soğutma (yada kule tipi soğutma alıcam) çünki 99 derece sürekli stabil çalışıyor normal değil bence cidden 99 derece olsa yanması gerekirdi .

youtubeden baksana knka
ryzen işlemcilerle ilgili videolar çıkıyor hep ve benim işlemciyle alakalı video yok sıcaklık için server işlemcisi olduğundan pek kullanılmıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kasanın arkasında 1 tane egzoz fanı var , ön tarafta da hdd yuvaları var ön tarafa takamıyorum en sonunda para biriktirip yeni kasa ve sıvı soğutma (yada kule tipi soğutma alıcam) çünki 99 derece sürekli stabil çalışıyor normal değil bence cidden 99 derece olsa yanması gerekirdi .
ne yap biliyonmu knka hani kücük wc havalandırmaları oluyo ondan al kasanın kapagına gdeil aç monte et oraya

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kasayi iyice temizle fanlari cikar narince temizle tak duzelir diye umuyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI

ryzen işlemcilerle ilgili videolar çıkıyor hep ve benim işlemciyle alakalı video yok sıcaklık için server işlemcisi olduğundan pek kullanılmıyor
knka benmde saa sorum olcak

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sıvı soğutmaya geçme imkanın varsa böyle sıkıntılardan temelli kurtulabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim AMD kulanip oyun oynuyorsan normal ama Intel kullanıyorsan canlara bak sağlam calisiyormu yada termal macun bitmiş olabilir öncelikle kanların soğutup sogutmadigini bak

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
fan yokmu knki ? pc markası nedir ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Eğer Masaüstüyse kanka Sol kapagını çıkar içi gözüksün kapatma öyle düzelir benimde cok sıcak olurdu cıkardım cok hızlı şuan cıkar sende masaüstüysen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...