Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
intel olmasa R5 5600x önerirdim mükemmel bir işlemci ama intele son birkaç senedir hakim değilim benim bildiğim i7 7700k çok iyidi ama eskimiş olabilir
Hocam AMD Ryzen 5 3400G: 4 çekirdekli 3.7 GHz özelliklerine sahip gözü kapalı tercih edebileceğin bir işlemci. Turbo boost sonrası 4.2 GHZ ve komutların gerçekleştirilmesinde oldukça hızlı. Üretim teknolojisi 12nm’dir. MB L2 ön bellek, 3 MB L3 ön bellek kapasitelidir. Masaüstü işlemciler kategorisinde yer alan ürün, AM4 soket yapılıdır.Soğutucusu olduğu için ısınma olmadan sistemin sorunsuz çalışır.
Fiyat aralığını 500 lira geçtim ama değecektir hocam.
anakartın pini 3.nesiller için olduğu için şuan senin yeni anakarta geçmen lazım tavsiyem am4 yani ryzen a geçmen çunki intel destekli anakartlar en ucuz 1.200 tl civarı iken am4 soketliler biraz daha uygun
lga 1200 anakart için tavsiyem i5-10400
am4 anakart için tavsiyem ryzen 3 1200 af (eski olmasına rağmen baya iyi iş yapıyor) artık amd intelden daha pahalı ryzen 5 1600 900 tlden 2400 tl oldu maalesef
dostum senin anakartın 1155 soket anakart o anakartı deiştirmediğin sürece senin işlemcine benzer işlemciler alırsın ve hiç bişey fark etmez anakart + işlemci alman gerekiyor işlemci deişmek için diğer türlü etkisini göremezsin i7 3770 takabilirsin max en güçlü olarak o bile kurtarmaz seni çünkü 2012 de üretilmiş bir işlemcidir baya eski yani anlıycağın anakart + işlemci deişmeden tatmin olamazsın maalesef