Sanal Alemin Majestesi
Uzman Üye
tamamen sana kalmış birşey yani hiç değiştirmeyen bile var 
kabuk olduğunu nasıl anlarım fanı sökmeden anlaşılırmı hiç bilmiyorum bu olayları elimde macunda yok fanı söksem macun sıkmadan geri taktığımda bir sıkıntı yaşarmıyımYılda bir yeterli , kuruyup kabuk olduğunu görürsün zaten. İşlemci macunu değişirken ekran kartı macununu da değiştirin
aynen dostum bendede öyle öğrenirsen banada yazarmısın ne yapmam gerektiğiniValla ben her gün kullanıyorum pcyi 1 yıl oldu geldiğinde kurulu gelmişti hiç açıp bakmamıştım açıp baksam mı acaba elimde macunda yok ne yapsam ki macun kesin olmalı mı
Speedfan indir işletim sistemin sicakligini ogrenebilirsin. Termal macunu ise gerek varsa değiştir gerek yok ise degistirmene gerek kalmaz.bnu anlaman için işletim sistemin fanini sök .işletim sisteminin üzerindeki macun kuru ise sil tekrar çek.sivi halde ise gerek yok degistirmeneBeyler işlemcilerde macunu ne kadarda bir değiştirmeliyiz. Macunun işlevini kaybedip kaybetmediğini nasıl anlarız?
2 ila 3 yıl arasında bilgisayarının fazla ısındığında macundan kaynaklı olabilir.Beyler işlemcilerde macunu ne kadarda bir değiştirmeliyiz. Macunun işlevini kaybedip kaybetmediğini nasıl anlarız?