İşlemcim boştayken 80-90 dereceyi buluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Bazı cihazlarda üretim sırasında gözden kaçıp termal macun koyulmadan banttan geçiyor, öncelikle başlangıç uygulamalarına bak bilmediğin bir uygulama gözüküyor mu, görev yöneticisinde işlemciyi boşta görüyor olabilirsin ama mining virüsü varsa görev yöneticisini açtığında işlem yapmayı kesiyorlar yanılıyor olabilirsin. Format atmak zor gelmiyorsa bilgisayarını formatlayıp temiz kurulum yap aynı sorun devam ederse servise vermeni öneririm kendin kasayı açıp macun sürmeye çalışma garanti dışı kalır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arka planda bişiler çalışıyordur pc format atıp işlemcine macun sürebilirsin
dizüstüyse fanda alabilirsin baya yardımcı olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
güzel bir soğutucu alabilirsin dostum

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
virüs olabilir bilgisayarı formatla tekrar dene bakim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bence sorun tamamen işlemci soğutucunda macunlarını kontrol et 80 90 derecelerde uzun süre çalışırsa işlemcin yanar ve bu kullanıcı hatası olarak geçer garantiden hiç bir şey yaptıramazsın işlemci soğutucusunu kontrol ettikten sonra herşey normal gözüküyorsa direk garantiye yolla

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kirlidir bir de arkada cok sey acıyosan onları kapat yorulmasın

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
garantisi devam ediyosa götür tavsiyem teşhir ürünü olma ihtimali varmı ? daha önceden satılıp tamir edilip sana satıldıysa bilemezsin..

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
BIOS'da sıcaklığı takip et eğer yavaş yavaş yükseliyorsa sabit kalmıyorsa cihazının termal macun ve fan temizliğine ihtiyacı vardır fakat eğer sadece Windows'dayken bu sorunu yaşıyorsan format atmanı tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Termal macun yenilemesi yapmanı öneririm, en kötü vatandan 80 90 tl civarında bulabilirsin. Thermaltake öneririm.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aldığın ürünün güvenilirliği var mı sence? Sadece termal macundan kaynaklı olmayabilir, fan temizliği ve ya değişimi de öneririm.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Büyük İhtimalle sağlam bir keylogger yemişsin mining yapılıyor senin pc üzerinden format atmanı tercih ederim eğer önemli bilgilerin yoksa sorun olmaz sağlam kurulum yap çık düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Virüs olabilir bilgisayarının fanı düzgün çalışmıyor olabilir toz birikmiş olabilir

Ölüm Ölüm dediğin nedir ki gülüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
termal bakım yapmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam virüs olabilir. Ama termal macunu da eskimiş olabilir. En iyisi servise götürün. Mining ise sıkıntı yaratır bozabilir tamamen bilgisayarını gerek yok. Drop vs. ısındığı için oluyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu işlemciler çok ısınma eğilimindedir, yeni terminal macunu koyar, ardından işlemciye yönelik ev yapımı bir fan ile soğutmaya çalışır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
belli bir zaman sonra soğutucu falan da işe yaramıyor bence sıkıntı tamamen işlemcide ekran kartıyla pek alakası yok

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Acer nitro an515-55 3050 kullanıyorum son zamanlarda işlemcim aniden ısınmaya başladı ve lolde fps düşüşü yaşıyorum sizce garantiye götürmeli miyim?
Benim işlemcide normalde 60 derece oluyordu termal macun ve temizleme işleminden sonra 40 a kadar düştü ama düzenli termal macun yapman lazım 6 ayda bir yaptırtıyorum ben .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...