Süper Üye
Eğer bilgisayarınız oyunlarda drop yaparak FPS kaybı yaşıyorsa işlemcinizi son frekansda çalıştırarak bu sorunu çözebilirsiniz.
İlk olarak bu kodu
İkinci olarak da bu kodu
Komut istemini (CMD) yönetici olarak çalıştırıp bu komutları sırasıyla girin. Bu komutları girdikten sonra hangi güç modundaysanız Denetim Masasındaki Güç Yönetimi ayarlarından hangi profili kullanıyorsanız onun gelişmiş ayarlarına giderek İşlemci güç yönetimi sekmesine tıklayarak alt bölümleri açın. "İşlemci Performansı çekirdek park etme en düşük çekirdek sayısı" değerinin altındaki sayıları 100 yaparak işlemcinizi son performansda çalıştırmış olursunuz.
Eğer soğutma sisteminiz kötüyse yapmanızı tavsiye etmiyorum.
powercfg -attributes SUB_PROCESSOR 0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583 -ATTRIB_HIDEİkinci olarak da bu kodu
powercfg -attributes SUB_PROCESSOR ea062031-0e34-4ff1-9b6d-eb1059334028 -ATTRIB_HIDEKomut istemini (CMD) yönetici olarak çalıştırıp bu komutları sırasıyla girin. Bu komutları girdikten sonra hangi güç modundaysanız Denetim Masasındaki Güç Yönetimi ayarlarından hangi profili kullanıyorsanız onun gelişmiş ayarlarına giderek İşlemci güç yönetimi sekmesine tıklayarak alt bölümleri açın. "İşlemci Performansı çekirdek park etme en düşük çekirdek sayısı" değerinin altındaki sayıları 100 yaparak işlemcinizi son performansda çalıştırmış olursunuz.
Eğer soğutma sisteminiz kötüyse yapmanızı tavsiye etmiyorum.