Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
R5 1600 1650 super 16gb 3200 mhz low ayarlarda 47-63 fps arası oynuyorum o anki yoğunluğa göre düşüp artıyor 60 fps görmek istiyorsan en azından 1660 veya üstünü alman daha mantıklı olur tabi minimum ayarlardan bahsediyorum
Şu anda benimkiyle aynı olanı satın alıyor olabilirsiniz, benimki en fazla forza horizon ve horizon zerodonw olarak indirdiğimde iyi çalışıyor ve kartım bir gtx 960 4g
RTX 2060 ve üstü olmadan bırak 1080p'i 1280x720'de bile low'da 60fps alamazsın.. yorum yapan arkadaşların oyunun optimizasyon takibini yaptığını sanmıyorum veya oyunu gördüklerini ya da ekran kartları hakkında hiçbir bilgileri yok sadece yazmış olmak için yazıyorlar.. 1080Super var 1920x1080 oynadığımda normal ayarlarda bile 60FPS Sabit alamıyorum.. en az 2060 lazım tabi optimizasyon probleminden dolayı sorunsuz olsa da yine drop yiyebilirsin 6-7 ay sonra anca çözülür oyun stabilize olur koyun tayfaya güvenip erken çıkarttı firma oyunu ellerinde patladı