Hayır.terraria olabilir mi ?
emin değilim başka hatırlamıyorum kanka
Hayır bulamadımBulabildin mi?
Komikliğin karşısında bi anda oyunun Erzurum olduğu aklıma geldi teşekkür ederim.erzurum olabilirmi
veya race to sun
en güzel oyun cs
Oynamıştım Epicte bulunuyorPrison architech var ama oda mahkum simülasyonu isyan vs olayları ordada var bi tadına bakabilirsin
ikiside değilTerreria ya da age of gibi duruyor
DeğilTerraria felan olabilir mi bende çok merak ettim şuan
Hayır değilKnka worldbox oyunu olabilir mi ? (Bi bakıp dönüş sağlar mısın)
Knka en yakın bunu buldum yine gözüme çarparsa buraya yazarımHayır değil
Bahsettiğim oyunun grafikleri 98 yılına ait oyun gibiydi çok eski tarz bi çizimi vardı. Malesef bundan belkide 12 sene önce aynı oyunu oynamış birisini bulamazsam bulacakmışım gibi durmuyor.
Ponit and click gibi pc tarafında malesef görseli yokOyunun ismini hatırlayabilmenize yardımcı olmak için bazı sorular sorabilir miyim?
Oyunun türü:
- Aksiyon: FPS, TPS, Hack & Slash, Beat 'em up
- Macera: Point-and-click, Open-world, Metroidvania
- Rol Yapma Oyunu: JRPG, WRPG, Action RPG
- Simülasyon: Yaşam simülasyonu, Uçuş simülasyonu, Strateji
- Spor: Futbol, Basketbol, Yarış
- Bulmaca: Platform, Puzzle
Oyunun platformu:
- PC: Windows, Mac, Linux
- Konsol: PlayStation, Xbox, Nintendo Switch
- Mobil: iOS, Android
Oyunun çıkış tarihi:
- Yakın zamanda: Son 1-2 yıl içinde
- Birkaç yıl önce: 3-5 yıl önce
- Uzun zaman önce: 5 yıldan fazla zaman önce
Oyunun diğer özellikleri:
- Tek kişilik veya çok kişilik: Oyunu tek başınıza mı yoksa başkalarıyla mı oynayabiliyordunuz?
- Grafik tarzı: 2D veya 3D, piksel sanatı veya gerçekçi
- Oynanış: Oyunun oynanışı nasıldı? Hızlı mıydı, yavaş mıydı? Zor muydu, kolay mıydı?
- Unutulmaz bir karakter veya olay: Oyunda aklınızda kalan bir karakter veya olay var mı?
Bu sorulara vereceğiniz cevaplar, oyunu bulmanıza yardımcı olacaktır.
Ayrıca, oyunun ismini hatırlayabilmeniz için şunlar da yardımcı olabilir:
- Oyunun görsellerini arayın: Google Görseller veya Yandex Görseller'de oyunun görsellerini arayarak oyunu bulabilirsiniz.
- Oyunla ilgili forumlara veya subredditlere bakın: Oyunla ilgili forumlara veya subredditlere bakarak oyunun ismini bulabilirsiniz.
- Oyunun müziklerini dinleyin: Oyunun müziklerini dinleyerek oyunu hatırlayabilirsiniz.
- Arkadaşlarınıza veya ailenize sorun: Oyunu oynayan bir arkadaşınız veya aile üyeniz olabilir.
zamanda belki 15 sene önce bile olabilirOyunun ismini hatırlayabilmenize yardımcı olmak için bazı sorular sorabilir miyim?
Oyunun türü:
- Aksiyon: FPS, TPS, Hack & Slash, Beat 'em up
- Macera: Point-and-click, Open-world, Metroidvania
- Rol Yapma Oyunu: JRPG, WRPG, Action RPG
- Simülasyon: Yaşam simülasyonu, Uçuş simülasyonu, Strateji
- Spor: Futbol, Basketbol, Yarış
- Bulmaca: Platform, Puzzle
Oyunun platformu:
- PC: Windows, Mac, Linux
- Konsol: PlayStation, Xbox, Nintendo Switch
- Mobil: iOS, Android
Oyunun çıkış tarihi:
- Yakın zamanda: Son 1-2 yıl içinde
- Birkaç yıl önce: 3-5 yıl önce
- Uzun zaman önce: 5 yıldan fazla zaman önce
Oyunun diğer özellikleri:
- Tek kişilik veya çok kişilik: Oyunu tek başınıza mı yoksa başkalarıyla mı oynayabiliyordunuz?
- Grafik tarzı: 2D veya 3D, piksel sanatı veya gerçekçi
- Oynanış: Oyunun oynanışı nasıldı? Hızlı mıydı, yavaş mıydı? Zor muydu, kolay mıydı?
- Unutulmaz bir karakter veya olay: Oyunda aklınızda kalan bir karakter veya olay var mı?
Bu sorulara vereceğiniz cevaplar, oyunu bulmanıza yardımcı olacaktır.
Ayrıca, oyunun ismini hatırlayabilmeniz için şunlar da yardımcı olabilir:
- Oyunun görsellerini arayın: Google Görseller veya Yandex Görseller'de oyunun görsellerini arayarak oyunu bulabilirsiniz.
- Oyunla ilgili forumlara veya subredditlere bakın: Oyunla ilgili forumlara veya subredditlere bakarak oyunun ismini bulabilirsiniz.
- Oyunun müziklerini dinleyin: Oyunun müziklerini dinleyerek oyunu hatırlayabilirsiniz.
- Arkadaşlarınıza veya ailenize sorun: Oyunu oynayan bir arkadaşınız veya aile üyeniz olabilir.
Değilsocial empires mi acaba ??
Oda alakalı değil ama yorum için teşekkürler.millet sırf yorum için saçma salak şeyler yazmış dediğin tarza ben sadece pixel gun hatırlıyorum
Populous serisi olabilir mi hocam? Eğer bu değilse reddit'in "r/tipofmyjoystick" gibi oyunları bulmaya yönelik özel altforumları bu tür konularda oldukça yardımcı olabilir, iyi forumlar.
Populous Serisi değil dediğin reddite bakabilirim teşekkür ederim yanıtın için iyi forumlar.