arkadaşım vodofone kullanıyordu 100 mbs lik ama hic memnun degıldı sürekli kopmalar yaşıyordu internet gittiği zaman gelmek bilmiyordu o yüzden sordum dahepsi aynı altyapı genelde en yüksek hız veren hangisiyse ona geç
müşteri hizmetleri falan nasıl yani bir kopukluk falan olduğu zaman iyi bir şekilde ilgileniyorlar mıturkcell super online önerimdir yaklaşık 1 yıl önce bağlattım hiç kesinti yaşamadım ve ping sorunu da yaşamadım ani yükselme şuanda hiç bir oyun içinde gerçekleşmedi
kablonet 100mb veriyor alt yapı uyumluknk ilk önce oranın alt yapısına bak alt yapıya uygun al.
alt yapısı olan internet her zaman daha iyidir,bizde türknet alt yapısı varsa türk telekom almam çok mantıksız olur bu şekilde düşünkablonet 100mb veriyor alt yapı uyumlu
sanırım uygulkama uzerinden yapıyormusuz teknik desteğiTurkneti önermiyorum internet koptuğu zaman müşteri hizmetleri olmadığı için kimseyle muhattap olamıyorsun. Web sitesi üzerinden ticket açılıyor ancak birebir telefondan bağlanılan müşteri hizmetlerinin yerini tutmuyor. Eğer altyapım var internet kopmaz diyorsan TurkNet geç
fiyatları uygun mu pekı hocam?Türknet der geçerim kardeşim. Türkiyenin en iyi servis sağlayıcısı kesinlikle Türknet.
şimdi arasam pakı kac güne bağlarlar hocam neti?altyapın iyiyse vodofone fiber internet öneririm.
ama bütün altyapıları zaten türk telekom sağlamıyor mu?alt yapısı olan internet her zaman daha iyidir,bizde türknet alt yapısı varsa türk telekom almam çok mantıksız olur bu şekilde düşün
Aylık 100 Tl ödüyorum. Herhangi bir sorun olduğu zaman mobil uygulamasından veya internet sitesinden destek oluşturuyorum, yarım saat sonra hem telefondan arıyorlar hem açtığım destek üzerinden ulaşıp yaşadığım problemi çözmeye çalışıyorlar. Türk Telekom'a 120 tl ödeyip 6 mbps alıyordum, şuan Türknet'e 100 Tl ödeyip aşağıdaki sonucu alıyorum.fiyatları uygun mu pekı hocam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?