İSS önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar şu anda bulunduğum bölgede olan yerel bir internet sağlayıcısı tarafından internet kullanıyorum fakat performansını beğenmediğim için değiştireceğim. Sizce hangi internet sağlayıcısına geçeyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hepsi aynı altyapı genelde en yüksek hız veren hangisiyse ona geç

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
turkcell super online önerimdir yaklaşık 1 yıl önce bağlattım hiç kesinti yaşamadım ve ping sorunu da yaşamadım ani yükselme şuanda hiç bir oyun içinde gerçekleşmedi

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
turkcell super online önerimdir yaklaşık 1 yıl önce bağlattım hiç kesinti yaşamadım ve ping sorunu da yaşamadım ani yükselme şuanda hiç bir oyun içinde gerçekleşmedi
müşteri hizmetleri falan nasıl yani bir kopukluk falan olduğu zaman iyi bir şekilde ilgileniyorlar mı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk ilk önce oranın alt yapısına bak alt yapıya uygun al.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
süperonline kesinlikle

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Turkneti önermiyorum internet koptuğu zaman müşteri hizmetleri olmadığı için kimseyle muhattap olamıyorsun. Web sitesi üzerinden ticket açılıyor ancak birebir telefondan bağlanılan müşteri hizmetlerinin yerini tutmuyor. Eğer altyapım var internet kopmaz diyorsan TurkNet geç

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
heryerde yuzlerce kez tartisildi bu konu. alinan hizmetin sagligi biraz sansa bagli. eger altyapi duzgunse telekom haric her firma beklentilerini karsilayacaktir. ben yillardir millenicom kullaniyorum. musteri hizmetleri olsun, taahhut olmamasi durumu filan muazzam bir hizmet aldigimi soyleyebilirim. bir kez dahi kopma yasadigimi hatirlamiyorum elektrik kesintileri disinda. ama dedigim gibi biraz sansa bagli. bu konudaki tek net kani, ne olursa olsun kesinlikle telekom kullanmama yonunde. onun disinda butcene uygun ve musteri hizmetleri duzgun herhangi bir saglayici secebilirsin

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
altyapın iyiyse vodofone fiber internet öneririm.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
altyapın destekliyosa kesinlikle türknete geç ben çok memnunum

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
turkcell super online önerimdir yaklaşık 1 yıl önce bağlattım hiç kesinti yaşamadım ve ping sorunu da yaşamadım ani yükselme şuanda hiç bir oyun içinde gerçekleşmedi aynen bende tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Turkneti önermiyorum internet koptuğu zaman müşteri hizmetleri olmadığı için kimseyle muhattap olamıyorsun. Web sitesi üzerinden ticket açılıyor ancak birebir telefondan bağlanılan müşteri hizmetlerinin yerini tutmuyor. Eğer altyapım var internet kopmaz diyorsan TurkNet geç
sanırım uygulkama uzerinden yapıyormusuz teknik desteği

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Türknet der geçerim kardeşim. Türkiyenin en iyi servis sağlayıcısı kesinlikle Türknet.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Türknet der geçerim kardeşim. Türkiyenin en iyi servis sağlayıcısı kesinlikle Türknet.
fiyatları uygun mu pekı hocam?
Post automatically merged:

altyapın iyiyse vodofone fiber internet öneririm.
şimdi arasam pakı kac güne bağlarlar hocam neti?
Post automatically merged:

alt yapısı olan internet her zaman daha iyidir,bizde türknet alt yapısı varsa türk telekom almam çok mantıksız olur bu şekilde düşün
ama bütün altyapıları zaten türk telekom sağlamıyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
fiyatları uygun mu pekı hocam?
Aylık 100 Tl ödüyorum. Herhangi bir sorun olduğu zaman mobil uygulamasından veya internet sitesinden destek oluşturuyorum, yarım saat sonra hem telefondan arıyorlar hem açtığım destek üzerinden ulaşıp yaşadığım problemi çözmeye çalışıyorlar. Türk Telekom'a 120 tl ödeyip 6 mbps alıyordum, şuan Türknet'e 100 Tl ödeyip aşağıdaki sonucu alıyorum. :)
Ekran görüntüsü 2022-01-04 153432.png

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türknet VDSL hat hem uygun fiyat hem hızlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...