İSS önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Turkcell Superbox kullanıyorum. 12 Mbps sınırsız, 799 TL ödüyordum. Şu anda taahhüt bittiği için 1300 TL'ye yükselecek. Alternatif bilen var mı? Türk Telekom ya da Vodafone demeyin, farklı bir şeyler arıyorum. Onları denedim daha önce. Bulunduğum bölgede saçma şekilde altyapı yok. Alt sokakta 1000 Mbps, üst sokakta 1000 Mbps, bizim sokakta 0 altyapı. Yapmayı unutmuşlar. Taşınana kadar idare etmem lazım. Sınırsız paket olması şart ayrıca.

Moderatörün son düzenlenenleri:
aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Altyapı yoksa nasıl bir tavsiye istiyorsun?

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Türknet

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Turkcell Superbox'a alternatif olarak düşünebileceğiniz bazı sabit kablosuz internet hizmeti sağlayıcıları:

1. Vodafone Evde İnternet: Vodafone'un sabit kablosuz internet hizmeti, sınırsız veri seçenekleri sunabilir. Bulunduğunuz bölgede Vodafone'un altyapısı mevcutsa bu hizmeti değerlendirebilirsiniz.
  2. TTNET Kablosuz İnternet (TTNET Air): Türk Telekom'un kablosuz internet hizmeti TTNET Air, bazı bölgelerde sınırsız veri seçenekleri sunabilir. Bulunduğunuz bölgede TTNET'in altyapısının olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  3. Kablosuz İnternet Servis Sağlayıcıları (KİSS): Bulunduğunuz bölgede küçük çaplı kablosuz internet servis sağlayıcıları olabilir. Bu yerel sağlayıcılar genellikle sınırsız veri seçenekleri sunabilirler. Yerel sağlayıcıları araştırarak bulunduğunuz bölgedeki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
  4. Turksat Kablosuz İnternet: Turksat'ın kablosuz internet hizmeti, bazı bölgelerde sınırsız veri seçenekleri sunabilir. Bulunduğunuz bölgede hizmetlerinin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Bu alternatifler arasında bulunduğunuz bölgede sunulan hizmetleri ve sınırsız veri seçeneklerini kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, hız, kararlılık ve müşteri hizmetleri gibi faktörleri değerlendirerek en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...