İSS önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk son zamanlarda çok övülüyor bende Türk nete geçicem kuzenim falan kullanıyor baya memnun ama kesinlikle bir ilk alt yapına bak yada baktır

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
turkneti ara alabileceğim max hız nedir diye sor tatmin ederse ona geçersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Önerim kesinlikle SuperOnline tarafındadır. Hem yüksek hızlı paketleri var hemde oyunlarda neredeyse olabilecek minimum pingi sağlayabiliyor. Fiyatları diğer İSS firmalarına göre birazcık pahalı olabilir ama bence değiyor.
Post automatically merged:

turkneti ara alabileceğim max hız nedir diye sor tatmin ederse ona geçersin
Sadece internet hızı ile olmuyor Vodafone 100 mbps internet almıştı arkadaşım ve hiç memnun değildi diyor. Lütfen konuyu okumadan yorum yapmayın. İsterse 200 mbps olsun oyunlarda sen 100 ping üstü alıcaksan ne işe yarayacak ?

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kanka zaten öneri olarak turkneti söylemişim çevremde turknetli olupta ping sorunu olan yok dediğim gibi kaç hız alabileceğini öğren ping sorunu yaşar mıyım falan diye sor, ben soruyu yanlış anlamadım acaba seni cevaplar mı tatmin etmiyor?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eğer alt yapısı varsa türkcell kablonet veya türk net geçebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İlk altyapına bak ama benim altyapım turknet destekliyor 1000mbs int büyük oyunları bile 5dk sürüyor indirmem

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Türknet tavsiyemdir hızlı ve güvenikir oyunlarda ping sorunu felan da yaşatmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Netspeedi tavsiye ederim önceden SuperOnline ve TTNET kullanmıştım bölgenizin altyapısı sağlamsa NetSpeed sorun çıkartmaz.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
turkcell super online önerimdir yaklaşık 1 yıl önce bağlattım hiç kesinti yaşamadım ve ping sorunu da yaşamadım ani yükselme şuanda hiç bir oyun içinde gerçekleşmedi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ne kadar türk telekom un altyapsını kullansa da şu an en eli ayağı düzgün olan türknet i önerebilirim gönül rahatlığı ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...