türknetı aradıgımda altyapınız yok dediler tekeloma soyleyın dedıler türk telekoma söyledım onlarda sadece türk telekom bağlarız dedıler neden bu kadar saçma bır ıs yapıyorlar?Türknet VDSL hat hem uygun fiyat hem hızlı
kopmalar falan yasıyor musun pekı hocam?ben 6-7 yıl boyunca türksat kullandım gayet memnundum kesilme olmuyordu falan iyiydi yani ve servis ücreti gibi şeyler almıyorlar ttnet gibi. ama son 1.5, 2 yıldır bozdu gibi. banada upload hızı lazımdı twitch için bahane olmuştu vodafone evde internete geçtim. memnunum sıkıntı yok gibi
kopmalar falan yasıyor musun pekı hocam?
Kablonete geçeceğim galibatürknet veya türk telekom öneririm
Kablonet hakkında güzel yorumlar geldi onu düşünüyorum su andadesteklıyorsa kablo net hocam
Turknet 100 MBS ye 100 TL sunuyor hocamben turktelekomcuyum fiber altypım var kesintileride yok öğrenci indirimi 50mbit 120 tl
hocam ben belgelerle uraşmamak için bi sıkıntı oldumu turkteleko gelıor ve ucret kesıor turknetın musterı hızmetlerı yok bi sorun oldumu web sitesinden ulasabılıorsnTurknet 100 MBS ye 100 TL sunuyor hocam
Kabloneti aradım onlar gelecek karar verdim teşekkür ederim yine debence süperonline