İstediğimiz kişinin telefonuna spam mesaj atan program veya site var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uwu, güzel fikir fakat engellenmiştir diye düşünüyorum

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eskiden çok yapılıyordu ama başına bela alırsın deneme bile.

Exponental
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bilip bilmeden konusmayın lütfen ilk olarak sana söyle diyeyim bir uygulama yok ama tool var vds den atabilirsin bedava vds veren bir site söylüyebilirm ayrıca toolun nasıl kurulacagınıda olmadı senın yerine ben hallederim kardeşim özelden dersin

Victoria June
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yasaktır cezası var senin için kötü sonuçlanabilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Türkiyede yok diyen eleman güldürdü beni fkjkjlkjlfgsd Dostum böyle bir şey mümkün hem spam mesaj atabiliyor hem de telefonla rastgele birileri arıyor en son sahibi dellenip kapatıyor telefonu. Ama bunu yapabilmen için benim gibi Linux bilgin olması lazım :brainfree: Başına bela alma derim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben zamanında çok araştırdım fakat bulamadım..

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ben zamanında çok araştırdım fakat bulamadım..
googleye fln yaz istersen
Post automatically merged:

Türkiyede yok diyen eleman güldürdü beni fkjkjlkjlfgsd Dostum böyle bir şey mümkün hem spam mesaj atabiliyor hem de telefonla rastgele birileri arıyor en son sahibi dellenip kapatıyor telefonu. Ama bunu yapabilmen için benim gibi Linux bilgin olması lazım :brainfree: Başına bela alma derim
pp çok güzelöiş

Exponental
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Senın gibi linux bilgisi mi :D güldürdün herneyse ilk olarak goormide den free vds acabilir ordan ubuntuyu secip 2. olarak da toolu rahatlıkla kurabilir bunun için bilgiye gerek yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...