Metinleri değiştiren bir site var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşalr merhaba , elimde bi 120 sayfalık bir tez var ben bu tezin içindeki kelimeleri mesela .... hane ..... yerine .... ev ..... olacak şekilde düşünün yani benzerleri ile değiştirebiliceğim bir site veya uyguluama var mı tezin içini değiştirmem lazım bu şekilde

Üye
3 HİZMET YILI
bu konuda twitter üzerinden bir kaç program görmüştüm, onlara bakıp tekrar dönüş sağlayacağım

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Değiştireceğin kelimeler belliyse bunu wordden de yapabilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Böyle değistirmez fakat yazım yanlışlarını düzeltebilirsin microsoft office de bu mevcut

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu kadar değştireceğini sanmıyorum ama word google docs ve grammarly araçlarla yapılabilir

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bununla ilgili bir yapay zeka vardı da o tamamen baştan yazıyordu sanırım biraz araştırayım bulursam yoruma atacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşalr merhaba , elimde bi 120 sayfalık bir tez var ben bu tezin içindeki kelimeleri mesela .... hane ..... yerine .... ev ..... olacak şekilde düşünün yani benzerleri ile değiştirebiliceğim bir site veya uyguluama var mı tezin içini değiştirmem lazım bu şekilde
İstediğin kelimeleri istediğin kelimelerle değiştirmek için bir python kodu yazabilirsin sanırım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ChatGPT'de bir şansını dene derim. Ne yaptıracağını açık olarak yazarsan bence yapabilir.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
işine yarar mı bilmiyorum ama internete paragraf değiştirici yazarsan çıkan sonuçlardan ilk sayfayı tek tek deneyerek sana en uygun olanı kullanabilirsin denemekte fayda var

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Üzgünüm, ancak belirttiğiniz türden bir işlem yapmak, yazılı metnin anlamını ve niteliğini ciddi şekilde etkileyebilir. Metinlerin otomatik olarak benzer kelimelerle değiştirilmesi, anlam kaymalarına ve hatta bazı durumlarda tamamen anlamsız bir içeriğe neden olabilir. Bu nedenle akademik veya yazılı metinlerde böyle bir otomatik değişiklik yapmanız önerilmez.

Eğer tezinizin içeriğini değiştirmeniz gerekiyorsa, bunu dikkatli bir şekilde elle yapmanız daha iyi olacaktır. Özellikle akademik çalışmalar gibi özenli bir içerikte, metin değişikliklerinin anlamı bozmaması ve tutarlı bir dil kullanımının sürdürülmesi önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...