- Konuyu başlatan
Griffin Premium
Mutlu musun krşm?yılanlarla dolu demiş bunda tek yılan var![]()
Mutlu musun krşm?yılanlarla dolu demiş bunda tek yılan var![]()
tamam nasıl istersen sıkboğaz etmiş gibi olmayayımHocam dediğini anladım en son konu bitince detaylı çalışayım onu. Biraz zaman alacak çünkü
yok kardeşim ondan değil daha basit tasarımları bitireyim seninkini ayrı özel çalışalımtamam nasıl istersen sıkboğaz etmiş gibi olmayayım
Tamam hocam kolay gelsinyok kardeşim ondan değil daha basit tasarımları bitireyim seninkini ayrı özel çalışalım
Kardeşim daha basit tasarımları bitirdikten sonra seninkinle özel ilgilenecemBilgisayarım bozuldu hocam çok efkarlıyımKırmızı ve Atatürk temalı bir şey yaparsan pc geldiğinde sana uzun mu uzun bir teşekkür postu yazarım
![]()
anladım reis en kısa sürede çalışacamHocam zahmet olmazsa siyah renkte olursa iyi olur. Yani ana tema siyah olsun tasarım sana kalmış. Yapamazsan da canın sağolsun eline sağlık.![]()
Reis Bana 3. Resimdeki Gibi Bi İmza Yaparmısın TheBestOver YazsınBeyler ne tarz olsun, neler yazsın, ne hakkında olsun gibi bilgileri vermediğiniz için kafama göre yaptım. İsteğinize göre her yeri değiştirilebilir veya tekrar farklı tasarım yapılabilir
Ekli dosyayı görüntüle 13282
Ekli dosyayı görüntüle 13283
Ekli dosyayı görüntüle 13284
Taru Misaki Yazsın Ve Arkada Tsubasadaki Misaki Olsun xd
#Telebaytix adına yaparsan sevinirim dostum kafana göre takıl ışıqlı mışıqlı olsun
beyler devamı sonra gelecek sizinkileri en kısa sürede halledecem kusuruma bakmayınReis Bana 3. Resimdeki Gibi Bi İmza Yaparmısın TheBestOver Yazsın
Sorun Yok Reis Beklerim Benbeyler devamı sonra gelecek sizinkileri en kısa sürede halledecem kusuruma bakmayın
3rwerwerweryılanlarla dolu demiş bunda tek yılan var![]()
eyvallah dostumTalep çok valla kolay gelsin @Crystal![]()
Crossfire yazandan olabilir kardeş " Baayaz " yazması yeterliBeyler ne tarz olsun, neler yazsın, ne hakkında olsun gibi bilgileri vermediğiniz için kafama göre yaptım. İsteğinize göre her yeri değiştirilebilir veya tekrar farklı tasarım yapılabilir
Ekli dosyayı görüntüle 13282
Ekli dosyayı görüntüle 13283
Ekli dosyayı görüntüle 13284
Seni yiyerim şappur şuppur yiyerim kolay gelsin
#Telebaytix adına yaparsan sevinirim dostum kafana göre takıl ışıqlı mışıqlı olsun
Reis Bana 3. Resimdeki Gibi Bi İmza Yaparmısın TheBestOver Yazsın