abicim ben inanmıyorum gereksiz gidip btc ye bassanız paranız enazından yok olmaz durur öyle deyerinide kaybetmez internet üzerinden sadece telefonla yapılabilen ve para kazandırabilen şeylere inanmayın lütfen eyerki sen ck kazandıyor diyosan 50tl ibana at yatırım yapim o parayla o siteye kazanırsam dönüp acıklama yapıcam hesabım 1 senelik herkes inanır zaten.Dostum sistem 2 buçuk aydır aktif ve sorunsuz çalışıyor. Girdiğin tek veri telefon numarası ne verisi satabilir. Ciddi misiniz ya
Post automatically merged:
Telegram veya instagramdan iletişime geç kanıtlayayım. Denemek bedava yalan söylemiyorum
Post automatically merged:
Bir çok kişi sizin gibi düşündüğü içi yapmıyor zaten malesef ben kazanıyorum nasıl kanıtlamamı istersin ?
Sen btc den çok kazanıyorsan sen bana 50 tl at ne alakaabicim ben inanmıyorum gereksiz gidip btc ye bassanız paranız enazından yok olmaz durur öyle deyerinide kaybetmez internet üzerinden sadece telefonla yapılabilen ve para kazandırabilen şeylere inanmayın lütfen eyerki sen ck kazandıyor diyosan 50tl ibana at yatırım yapim o parayla o siteye kazanırsam dönüp acıklama yapıcam hesabım 1 senelik herkes inanır zaten.
kesinlikle yanıtlanmicak bu yanıtımıyanıtlamassa napıcanızı biliyosunuz inanmicaksınız
cidden bunu diyen herkese yazdıgımı diyin nasıl r yapıyolar izleyin
güvenilir görünmüyor, lütfen para çekme kanıtı
Konuda ve ilk baştaki yorumlarda 2 adet para çekme kanıtı mevcut. Telegram adresim ersskn insatgram adresim yapayzekailepara iletişime geçersen daha fazla kanıt sunabilirimgüvenilir görünmüyor, lütfen para çekme kanıtı
Dostum internet sitesine girip telefon numaran ile kayıt olduğun zaman seni nasıl ürün yapacaklar nolur bana biriniz açıklayın ya. Site kaçacak gibi duruyorsa yapma yatırım ben zaten yatırım yapın falan mı demişim ?site aşırı dandik ve her an kaçacaklarmış gibi bir algı veriyor bu tür sitelerin benzeri internette çok unutmayın bir şey bedavaysa ürün sizsiniz dikkatli olun
Kardeş 1 sene içersinde sadece bunun gibi kırk tane siteler açıldı kapandı. Bunlardan en yakınıda Dogemoon'du. Akıllarda en çok kalanı ise Çiftlik Bankdı oda ilk başta yatırım istemiyordu üç kuruş kazanan 10 kuruş bastı sonra patladı millet. Öncelikle şunu açıkla ben bu siteye üye oldum o dediğin ücretsiz robotuda aldım bu site niye bana veriyor dostum buna bir cevabın varmı ? Bunu hiç düşündünmü? Üstelik sadece 1 ay içersinde sen gibi bilmem kaç konu gördüm foruma yeni üye oldup direk bu konuları paylaşan hey yavrum hey...Cevaplarınızı bekliyorum beyler o kadar laf salladınız
Yatırım zorunlu değil dostum yatırımsız biriken paranı çekebilirsin.tamamen sosyal mecradan yapılan yatırımlar hiç güvenli gözükmüyor her seferinde, istediği kadar kanıt sunsun