İster Yatırımsız, İster Yatırım Yaparak Pasif Gelir Elde Et!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
site aşırı dandik ve her an kaçacaklarmış gibi bir algı veriyor bu tür sitelerin benzeri internette çok unutmayın bir şey bedavaysa ürün sizsiniz dikkatli olun

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum sistem 2 buçuk aydır aktif ve sorunsuz çalışıyor. Girdiğin tek veri telefon numarası ne verisi satabilir. Ciddi misiniz ya
Post automatically merged:

Telegram veya instagramdan iletişime geç kanıtlayayım. Denemek bedava yalan söylemiyorum

Bir çok kişi sizin gibi düşündüğü içi yapmıyor zaten malesef ben kazanıyorum nasıl kanıtlamamı istersin ?
abicim ben inanmıyorum gereksiz gidip btc ye bassanız paranız enazından yok olmaz durur öyle deyerinide kaybetmez internet üzerinden sadece telefonla yapılabilen ve para kazandırabilen şeylere inanmayın lütfen eyerki sen ck kazandıyor diyosan 50tl ibana at yatırım yapim o parayla o siteye kazanırsam dönüp acıklama yapıcam hesabım 1 senelik herkes inanır zaten.

kesinlikle yanıtlanmicak bu yanıtımı :) yanıtlamassa napıcanızı biliyosunuz inanmicaksınız :D

cidden bunu diyen herkese yazdıgımı diyin nasıl r yapıyolar izleyin

Üye
4 HİZMET YILI
abicim ben inanmıyorum gereksiz gidip btc ye bassanız paranız enazından yok olmaz durur öyle deyerinide kaybetmez internet üzerinden sadece telefonla yapılabilen ve para kazandırabilen şeylere inanmayın lütfen eyerki sen ck kazandıyor diyosan 50tl ibana at yatırım yapim o parayla o siteye kazanırsam dönüp acıklama yapıcam hesabım 1 senelik herkes inanır zaten.

kesinlikle yanıtlanmicak bu yanıtımı :) yanıtlamassa napıcanızı biliyosunuz inanmicaksınız :D

cidden bunu diyen herkese yazdıgımı diyin nasıl r yapıyolar izleyin
Sen btc den çok kazanıyorsan sen bana 50 tl at ne alaka :D ? Kafa yapısına bak. Coin alan satan bir insan sadece coin mi alıp satmak zorunda ?

güvenilir görünmüyor, lütfen para çekme kanıtı

güvenilir görünmüyor, lütfen para çekme kanıtı
Konuda ve ilk baştaki yorumlarda 2 adet para çekme kanıtı mevcut. Telegram adresim ersskn insatgram adresim yapayzekailepara iletişime geçersen daha fazla kanıt sunabilirim

site aşırı dandik ve her an kaçacaklarmış gibi bir algı veriyor bu tür sitelerin benzeri internette çok unutmayın bir şey bedavaysa ürün sizsiniz dikkatli olun
Dostum internet sitesine girip telefon numaran ile kayıt olduğun zaman seni nasıl ürün yapacaklar nolur bana biriniz açıklayın ya. Site kaçacak gibi duruyorsa yapma yatırım ben zaten yatırım yapın falan mı demişim ?

Üye
4 HİZMET YILI
Cevaplarınızı bekliyorum beyler o kadar laf salladınız

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kolay para kazanmanın olmadığına ve pasif gelire de inanmıyorum ama yine de belki ihtiyacı olanların işine yarayabilir yine de teşekkürler :=)

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Cevaplarınızı bekliyorum beyler o kadar laf salladınız
Kardeş 1 sene içersinde sadece bunun gibi kırk tane siteler açıldı kapandı. Bunlardan en yakınıda Dogemoon'du. Akıllarda en çok kalanı ise Çiftlik Bankdı oda ilk başta yatırım istemiyordu üç kuruş kazanan 10 kuruş bastı sonra patladı millet. Öncelikle şunu açıkla ben bu siteye üye oldum o dediğin ücretsiz robotuda aldım bu site niye bana veriyor dostum buna bir cevabın varmı ? Bunu hiç düşündünmü? Üstelik sadece 1 ay içersinde sen gibi bilmem kaç konu gördüm foruma yeni üye oldup direk bu konuları paylaşan hey yavrum hey...

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
tamamen sosyal mecradan yapılan yatırımlar hiç güvenli gözükmüyor her seferinde, istediği kadar kanıt sunsun

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
üye oldum şimdi ne olacak

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
saadet zinciri gibi geldi, deneyen varsa beni yanıltabilir.

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yatırım yapmazsınız kazandığınız parayı çekersiniz bu kadar basit. Madem güvenmiyorsunuz bu kadar irdelemenin anlamı yok

Üye
4 HİZMET YILI
Güncel arkadaşlar hala ödeme alıyorum

Üye
4 HİZMET YILI
Güncel arkadaşlar site ödeme yapıyor

Üye
4 HİZMET YILI
Güncel bugün çekim yaptım dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...