Onaylı Üye
teşşekür ederim kardeşim saol izliyeciğim diziyiDaredevil izledim gayet keyifli 3 sezon geçirdik 4.sezonun gelmemesi üzdü
Evet yapımcıların 1 sezon daha istemesine rağmen maalesef netflix kabul etmedi.Daredevil izledim gayet keyifli 3 sezon geçirdik 4.sezonun gelmemesi üzdü
Rica ederim elimden geldiği kadar izlediğim diziler ile ilgili size paylaşım da bulunacağım.Tavsiyeler için teşekkürler
Punisher dizi listemde ilk 5 i zorlar ya mükemmeldi bende tavsiye ederim herkese.
Aralarından sadece punisher'ı izledim ve çok güzeldi izlemeyen varsa öneririm
Açık konuşmak gerekirse bu diziler arasında hangisini istersin desen punisher derim. Dediğin gibi belli olan veya bir iki sahneyi önceden tahmin edebiliceğin bir dizi değil, onun haricin de jessica ve devill dizileri de yine kendine has izlenebilir diziler bana göre. luke ve defenders diziler deidiğine yakın ancak iron fist tam da demek istediğini karşılıyan diziler tabiki zevk meselesi ben sadece izledim ve yorum da bulundumYanlış anlamanızı istemem, uzun bir süre Marvel filmlerini yoğun ilgiyle takip ettim ama fark ettiğim şey sonu zaten belli olan şeyi izliyor olduğum. Bu yüzden Marvel filmleri artık keyif vermemeye başladı. Kurgu fazla tahmin edilebilir geliyor nedense. Siz hala keyif alıyor musunuz bunlardan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?