İzlediğim diziler öneri ve yorumum (Netflix yapımı Marvel dizileri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba bugün sizlere netflix de izleyip bitirdiğim marvel dizileri hakkında bilgi vereceğim.

Marvel's The Punisher (17 Kasım 2017): Netflix'e üye olma sebeplerimden bir tanesidir kendisi. Punisher hayranı olduğum için ilk bu dizi ile başladım netflix ve marvel dizileri serüvenine. Maalesef kendisi final yaptı aslında devam etmesi gereken ve netflix'in bana göre en kaliteli dizilerinden biriydi, hem hikayesi olsun hem de aksiyon bölümü olsun duygusal yönleri olsun beni içine çeken ve bağımlısı olduğum dizidir kendisi. Özellikle Jon Bernthal mükemmel bir hayat vermişdir punisher'a

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Marvel's Daredevil (10 Nisan 2015): Evet aslında seri olarak başlamak gerekir ise bu dizi ile başlamanızı öneririm ama ben punisher hayranı olduğum için bu dizi 2. başladığım dizi oldu :) Marvel filmlerin de olduğu gibi dizilerinde de diğer marvel karakterlerini görmeniz mümkün spoiler olmaması için hangi dizi de hangi karakter var söylemeyeceğim :) Daradevil netflix de yine final yapan ancak sevildiği için netflixe aynı zamanda kaldırıldığı için çok tepki gösterilen dizilerin başında geliyor. Kendine has senaryosu olan bu diziyi severek izliceğinize eminim.

Marvel's Jessica Jones (20 Kasım 2015): Yakın zamanda baş rol oyuncusu olan Krysten Ritter'in kitabına da konu olan dizi'de yaşadığı tuhaf anılarını anlattığı bir dedektif dizisi. Jessica küçükken ailesini kaybeder ve bir koruyucu aileye verilir. Ancak koruyucu aileye verilmeden önce ailesi ile geçirdiği kaza sonucu bir deney labaratuarına götürülür ve burada süper güçlere sahip olur. Büyüdüğün de hem dedektiflik yapar hemde ailesinin kazasından sonra süper güçlerine sahip olduğu şirketin peşine düşer yer yer dram bölümleri olsada eğlenceli ve aksiyonu bol dizidir kendileri.

Marvel's Luke Cage (30 Eylül 2016): Nam-ı diğer Harlem'in kaplanı aslanı koruyucusu :) Luke'da aynı jessica gibi bir deney sonucu süper güçlerine kavuşmuştur. Gücüne kavuşmadan önce bir polis olan ve haksız yere hapis yatan kahramanımız hapis de kafes dövüşlerine katılır her giridği dövüşü kazan luke'a hapisdeki diğer insanlar dayanamaz ve bir gece ansızın ağzını burnunu yamulturlar. Luke tabiki ölü durumuna geçer bir nevi ve bilim adamları hazır ölmek üzere olan bizim koca oğlana deney yaparlar bu deneyden sonra çok güçlenen luke kurşun geçirmez bir king kong olur. Harlemin savunucusu olan bu iri kardeşimiz geleni geçeni kağıt parçasını buruşturur gibi döver de döver. Aksiyonu bol olan bir dizi daha ve evet yukardaki fragmanı izlediyseniz luke jessicada'da var :)

Marvel's Iron Fist (17 Mart 2017): Uzak doğu dövüş sevenlerin izleyeceği güzel dizilerden biridir iron fist. 2. sezonunda bekleneni çok veremediği için final yapan dizilerden bir tanesi. Milyoner bir çocuğun uçağının bir adaya düştükten sonra ailesini kaybetmesi ve orda kadim keşişlerin onu bulup eğitip büyüttükten sonra fist ünvanını alır yani ejdarhanın kalbini. Ejderha ile bir bütün olduğunda yumruğu dillere destandır bu sarı civcivin. Daha sonra new york'a gelir ve babadan kalma zenginliği geri almaya çalışır. Hikaye bütünlüğü için olmazsa olmaz bir yapıttır kendisi her ne kadar son bölümlerin de kendini ufaktan bozsa da.

Marvel's The Defenders (18 Ağustos 2017): Veeee geldik dizi yapımı avengers'e :) Bütün karakterlerin birleştiği ve yeni bir hikayenin başladığı dizi olan The Defenders Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage karakterlerini birleştiriyor evet yukarda solo dizisi olan arkadaşlar birleşip dünyanı kurtarmıyor ama new york'u kurtarıyolar tabi insanın bu kargaşa da niye başka yenilmez bunlara yardım etmez diyesi geliyor tabi ama olsun bunlarda kahraman. İron man'in spider man'e dediği gibi mahallenin küçük örümceği olsan diye. işte bizim karakterler de mahallenin ufak kahramanları ve birleşip mini yenilmez oluyorlar. Dizileri izledikten sonra tatlı niyetine 1 sezonluk izleyebilceğiniz güzel bir final dizisi :)

Tüm yazılar ve yorumlar kendime ait olup elimden geldiği kadarı ile size diziler hakkında spoiler vermeden yardımcı olmaya çalıştım umarım beğenmiş sinizdir teşekkürler. :)

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Daredevil izledim gayet keyifli 3 sezon geçirdik 4.sezonun gelmemesi üzdü

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bana önerebilrimisinşz netflix dizisi uzun sezonlu

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aralarından sadece punisher'ı izledim ve çok güzeldi izlemeyen varsa öneririm

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Punisher dizi listemde ilk 5 i zorlar ya mükemmeldi bende tavsiye ederim herkese.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Punisher izlemeyenlere tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Daredevil izledim gayet keyifli 3 sezon geçirdik 4.sezonun gelmemesi üzdü
Evet yapımcıların 1 sezon daha istemesine rağmen maalesef netflix kabul etmedi.
Tavsiyeler için teşekkürler
Rica ederim elimden geldiği kadar izlediğim diziler ile ilgili size paylaşım da bulunacağım.
Punisher dizi listemde ilk 5 i zorlar ya mükemmeldi bende tavsiye ederim herkese.
Aralarından sadece punisher'ı izledim ve çok güzeldi izlemeyen varsa öneririm
:brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben cok karışık az az izlemiştim kafam karışmıştı tekrardan bu sırayla izlicem

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Marvel's Jessica Jones Bu filmi merak ediyorum bakalım nasıl bi film yorumlar için tşkler kral

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
punisher gerçekten devam etmeliydi iyi diziydi

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Yanlış anlamanızı istemem, uzun bir süre Marvel filmlerini yoğun ilgiyle takip ettim ama fark ettiğim şey sonu zaten belli olan şeyi izliyor olduğum. Bu yüzden Marvel filmleri artık keyif vermemeye başladı. Kurgu fazla tahmin edilebilir geliyor nedense. Siz hala keyif alıyor musunuz bunlardan ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
pusinher var ragnarok var shooter var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yanlış anlamanızı istemem, uzun bir süre Marvel filmlerini yoğun ilgiyle takip ettim ama fark ettiğim şey sonu zaten belli olan şeyi izliyor olduğum. Bu yüzden Marvel filmleri artık keyif vermemeye başladı. Kurgu fazla tahmin edilebilir geliyor nedense. Siz hala keyif alıyor musunuz bunlardan ?
Açık konuşmak gerekirse bu diziler arasında hangisini istersin desen punisher derim. Dediğin gibi belli olan veya bir iki sahneyi önceden tahmin edebiliceğin bir dizi değil, onun haricin de jessica ve devill dizileri de yine kendine has izlenebilir diziler bana göre. luke ve defenders diziler deidiğine yakın ancak iron fist tam da demek istediğini karşılıyan diziler tabiki zevk meselesi ben sadece izledim ve yorum da bulundum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...