Onaylı Üye
Merhaba bugün sizlere netflix de izleyip bitirdiğim marvel dizileri hakkında bilgi vereceğim.
Marvel's The Punisher (17 Kasım 2017): Netflix'e üye olma sebeplerimden bir tanesidir kendisi. Punisher hayranı olduğum için ilk bu dizi ile başladım netflix ve marvel dizileri serüvenine. Maalesef kendisi final yaptı aslında devam etmesi gereken ve netflix'in bana göre en kaliteli dizilerinden biriydi, hem hikayesi olsun hem de aksiyon bölümü olsun duygusal yönleri olsun beni içine çeken ve bağımlısı olduğum dizidir kendisi. Özellikle Jon Bernthal mükemmel bir hayat vermişdir punisher'a
Marvel's Daredevil (10 Nisan 2015): Evet aslında seri olarak başlamak gerekir ise bu dizi ile başlamanızı öneririm ama ben punisher hayranı olduğum için bu dizi 2. başladığım dizi oldu
Marvel's Luke Cage (30 Eylül 2016): Nam-ı diğer Harlem'in kaplanı aslanı koruyucusu
Marvel's The Defenders (18 Ağustos 2017): Veeee geldik dizi yapımı avengers'e
Tüm yazılar ve yorumlar kendime ait olup elimden geldiği kadarı ile size diziler hakkında spoiler vermeden yardımcı olmaya çalıştım umarım beğenmiş sinizdir teşekkürler.