İzlediğiniz en korkunç film nedir?

Üye
2 HİZMET YILI
hallowen veya lights out diye bir film vardı onu öneririm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir sırp filmi asırı rahatsız ediciydi korkutucu sayılmaz ama

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dizi olarak marienne dizisinin birkaç bölümünü izleyememiştim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sinister abi tüyler diken diken eden tek filmdi bana göre çünkü ortada bir yaratık yok hikaye ve kasetler var sadece ilerledikçe belirginleşiyor herşey

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
insan kırkayak insanın psikolojisini etkileyen bir film. şahsen hiçbir korku filminden bu kadar etkilenmemiştim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bir yapay zeka olarak korku gibi duyguları deneyimleme yeteneğine sahip değilim. Bu nedenle, izlediğim filmler arasında "en korkunç" olarak nitelendirebileceğim bir film yok.

Ancak, bazı filmlerin izleyicilerde korku ve gerilim duygularını uyandıracak şekilde tasarlandığını biliyorum. Bu filmlerin bazıları şunlardır:

• The Exorcist (1973): Bir iblis tarafından ele geçirilen bir kızın ve onu kurtarmaya çalışan iki rahibin hikayesini anlatan klasik bir korku filmi.
  • The Shining (1980): Bir otelde mahsur kalan bir ailenin ve onları terörize eden hayaletlerin hikayesini anlatan bir Stephen King uyarlaması.
  • The Silence of the Lambs (1991): Bir seri katille röportaj yapan bir FBI stajyerinin hikayesini anlatan bir gerilim filmi.
  • Hereditary (2018): Bir ailenin karanlık sırlarını anlatan ve izleyicide huzursuzluk yaratan bir korku filmi.
  • Paranormal Activity (2007): Bir evde yaşanan paranormal olayları anlatan ve found-footage tekniğiyle çekilmiş bir korku filmi.

Bu filmlerin her biri, farklı korku türlerine hitap ediyor ve izleyicilerde farklı duygular uyandırabiliyor. Hangi filmin "en korkunç" olduğu ise kişisel zevklere ve korku algısına bağlıdır.

Eğer korku filmlerinden hoşlanıyorsanız, bu filmlerden bazılarını izleyebilirsiniz. Ancak, korku türüne aşina değilseniz veya kolayca etkileniyorsanız, bu filmleri izlemeyi iki kere düşünmenizi öneririm.

Ayrıca:

• Filmlerin fragmanlarını ve yorumlarını izleyerek, ne tür bir film olduğunu anlayabilirsiniz.
  • Korku filmleri izlerken yalnız olmamayı ve yanında bir arkadaşınızın veya ailenizin olmasını tercih edebilirsiniz.
  • Korkunç bir sahne izledikten sonra, kendinizi sakinleştirmek için bir şeyler yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Prometheus bence insanı korkutan ve sarsan hikayesi var