J7 prime telefonum kapandı açılmıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
merhabalar elimde j7 prime var telefon kapandı açılmıyor ne şarja ne de tuşlara yanıt veriyor nasıl yapabileceğime yardım edebilirmişsiniz acill :((

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yan sanayi şarj aleti kullandınız mı hiç? Eğer cevabınız evet ise
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bundan kaynaklıdır. Yan sanayi şarj aletleri telefonun bataryası ve beynine büyük zarar verir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hayır ve telefon düşer diyede tank kılıf kullanıyorum hiç darbe almasını sağlamıyorum
Hiç tepki vermiyor ise sıkıntı. En azından bildirim ışığı vs. tepki vermeli. Eğer hiçbir yere düşmedi, su veya toz kaçmadıysa işlemci sağlam demektir. Bir süre şarjda bırakın. Patlama riskine karşı kendinizden uzak tutun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valla hocam benimde başıma gelmişti bir keresinde ama cihaz farklı resetleme yaptım, ses kısma ve power tuşlarına aynı anda basıldığında açıyordu benimki, bide iğne gibi bir şey varsa resetleme tuşundan deneyiniz isterseniz ?

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şarja taktığında bile tepki vermiyorsa bataryadan kaynaklıdır bataryada çıkmıyorsa telegoncuya götürüp bataryayı çıkarttirman lazim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yan sanayi şarj aleti kullandınız mı hiç? Eğer cevabınız evet ise
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bundan kaynaklıdır. Yan sanayi şarj aletleri telefonun bataryası ve beynine büyük zarar verir.
hayır
Post automatically merged:

Hiç tepki vermiyor ise sıkıntı. En azından bildirim ışığı vs. tepki vermeli. Eğer hiçbir yere düşmedi, su veya toz kaçmadıysa işlemci sağlam demektir. Bir süre şarjda bırakın. Patlama riskine karşı kendinizden uzak tutun.
anladımm hocam deniyim bunu

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
evet önceden kendisini yeniden başlatıp duruyordu hatta bir sabah telefon açılmadan kendisini 7 kez yeniden başlattı ushsushushush
o zaman yeni telefon alma vaktin gelmiş ne diyim o telefondan hayır gelmez benim telde öyleydi şuan yenisini almayı düşünüyorum 2021 güzel bir telefon çıkarsa

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valla hocam benimde başıma gelmişti bir keresinde ama cihaz farklı resetleme yaptım, ses kısma ve power tuşlarına aynı anda basıldığında açıyordu benimki, bide iğne gibi bir şey varsa resetleme tuşundan deneyiniz isterseniz ?
hocam içinde önemli veriler var resetlersem sıkıntı olucak benim için

o zaman yeni telefon alma vaktin gelmiş ne diyim o telefondan hayır gelmez benim telde öyleydi şuan yenisini almayı düşünüyorum 2021 güzel bir telefon çıkarsa
sıkıntı şu para yok... ve sınav var sınavdan önce ailevi baskıdan dolayı aldırmıyolar :kappajail::kappajail:

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Telefoncuya götür kanks buradan yardım edebilmemiz zor

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hocam içinde önemli veriler var resetlersem sıkıntı olucak benim için

sıkıntı şu para yok... ve sınav var sınavdan önce ailevi baskıdan dolayı aldırmıyolar :kappajail::kappajail:
knk kredi kartıyla aldır onuna taksite böldür aylık 360 400 tlye ile miss gibi 3200 telefonu 3600 tlye alıyon

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bi 10 dk sarjda kalsın ondan sonra tekrar dene

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk kredi kartıyla aldır onuna taksite böldür aylık 360 400 tlye ile miss gibi 3200 telefonu 3600 tlye alıyon
knk peder emekli oldu bu ay son maaşı birde kredi kartına para ödüyoz sıkışığız normalde geçen sene alıyım diye ısrar etmiştim UCUZ diye seneye pahalanır demiştim sonra pahalanırsada farkını ödersiniz diye tartışma vs olmuştu aile içide sıkıntı yoksa benim 5k para vardı onu aldılar ,...

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
j7 prime 2 vardı bende aynı sorunla telefoncuya gittiğimde bataryayı değiştirmişti

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şimdi şu sıkıntı steam dan ebimin hesabına geçmiştim kendi hesabıma geçerken telefona güvenlik kodu geliyodu onuda alamıcam oyunuda oynayamıcam....

j7 prime 2 vardı bende aynı sorunla telefoncuya gittiğimde bataryayı değiştirmişti
kaça yapıyolar bilmiyorumki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...