Seçkin Üye
merhabalar elimde j7 prime var telefon kapandı açılmıyor ne şarja ne de tuşlara yanıt veriyor nasıl yapabileceğime yardım edebilirmişsiniz acill
(
telefonun bataryası çıkmıyo 2018 model telefonbataryayı çıkar tak düzelir belki
hayır ve telefon düşer diyede tank kılıf kullanıyorum hiç darbe almasını sağlamıyorumTelefon fiziksel bir darbe aldı mı?
Hiç tepki vermiyor ise sıkıntı. En azından bildirim ışığı vs. tepki vermeli. Eğer hiçbir yere düşmedi, su veya toz kaçmadıysa işlemci sağlam demektir. Bir süre şarjda bırakın. Patlama riskine karşı kendinizden uzak tutun.hayır ve telefon düşer diyede tank kılıf kullanıyorum hiç darbe almasını sağlamıyorum
evet önceden kendisini yeniden başlatıp duruyordu hatta bir sabah telefon açılmadan kendisini 7 kez yeniden başlattı ushsushushushtelefonun daha önce kasıyor muydu hiç ?
hayırYan sanayi şarj aleti kullandınız mı hiç? Eğer cevabınız evet iseBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbundan kaynaklıdır. Yan sanayi şarj aletleri telefonun bataryası ve beynine büyük zarar verir.
anladımm hocam deniyim bunuHiç tepki vermiyor ise sıkıntı. En azından bildirim ışığı vs. tepki vermeli. Eğer hiçbir yere düşmedi, su veya toz kaçmadıysa işlemci sağlam demektir. Bir süre şarjda bırakın. Patlama riskine karşı kendinizden uzak tutun.
o zaman yeni telefon alma vaktin gelmiş ne diyim o telefondan hayır gelmez benim telde öyleydi şuan yenisini almayı düşünüyorum 2021 güzel bir telefon çıkarsaevet önceden kendisini yeniden başlatıp duruyordu hatta bir sabah telefon açılmadan kendisini 7 kez yeniden başlattı ushsushushush
hocam içinde önemli veriler var resetlersem sıkıntı olucak benim içinValla hocam benimde başıma gelmişti bir keresinde ama cihaz farklı resetleme yaptım, ses kısma ve power tuşlarına aynı anda basıldığında açıyordu benimki, bide iğne gibi bir şey varsa resetleme tuşundan deneyiniz isterseniz ?
sıkıntı şu para yok... ve sınav var sınavdan önce ailevi baskıdan dolayı aldırmıyolaro zaman yeni telefon alma vaktin gelmiş ne diyim o telefondan hayır gelmez benim telde öyleydi şuan yenisini almayı düşünüyorum 2021 güzel bir telefon çıkarsa

knk kredi kartıyla aldır onuna taksite böldür aylık 360 400 tlye ile miss gibi 3200 telefonu 3600 tlye alıyonhocam içinde önemli veriler var resetlersem sıkıntı olucak benim için
Post automatically merged:
sıkıntı şu para yok... ve sınav var sınavdan önce ailevi baskıdan dolayı aldırmıyolar![]()
knk peder emekli oldu bu ay son maaşı birde kredi kartına para ödüyoz sıkışığız normalde geçen sene alıyım diye ısrar etmiştim UCUZ diye seneye pahalanır demiştim sonra pahalanırsada farkını ödersiniz diye tartışma vs olmuştu aile içide sıkıntı yoksa benim 5k para vardı onu aldılar ,...knk kredi kartıyla aldır onuna taksite böldür aylık 360 400 tlye ile miss gibi 3200 telefonu 3600 tlye alıyon
kaça yapıyolar bilmiyorumkij7 prime 2 vardı bende aynı sorunla telefoncuya gittiğimde bataryayı değiştirmişti