Jahrein Emniyete çağırıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
umarım kara para aklayanlar yayıncılar para cezası değil 6 ay yada 1 yıl hapis cezası verilsin.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
hapis vermezler zaten iş onlara bağlı değil adamlar nasıl bir sistem yaptılarsa
Adamlar öylesine bir sistem kurmuşlar ki hepsi bilmiyorum ayağına yatıyor. Baştaki insanların da yakalanacağını sanmıyorum. Bilgisiz birisi bu kadar şeyi yapamazdı, yakalanmamayı da bilirler herhalde

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum p**nky gibi insanlar hala yapmaya devam edecekti şimdi olaya devletin el atması işin bir ağırlığının olduğunu ortaya koydu umarım kartından para çekilenlere de paraları en kısa sürede iade edilir.
Onu hiç sanmıyorum ama umarım dediğin gibi olur

My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Adamlar öylesine bir sistem kurmuşlar ki hepsi bilmiyorum ayağına yatıyor. Baştaki insanların da yakalanacağını sanmıyorum. Bilgisiz birisi bu kadar şeyi yapamazdı, yakalanmamayı da bilirler herhalde
aynen aynen geçen gün eastergamers da yaptı

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
eğer takip etseydin bu adamdan ciddi söylüyorum hiç beklmezdin adamı full takip ediyordum üzdü
Birkaç videosunu izledim o olaydan sonra, düzgün birine benziyordu da işte. Panky'den de beklemiyorduk üzüyor hepsi be

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Sadece jahrein'in üzerinden gitmeleri biraz tuhaf
Ha evet o olay garip biraz fakat şu an için en fazla, en açık o konuştuğu için aldılar sanırım. Haber kanalları sonuçta nasıl reyting yapacağını iyi biliyor

My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Birkaç videosunu izledim o olaydan sonra, düzgün birine benziyordu da işte. Panky'den de beklemiyorduk üzüyor hepsi be
Panky kendisi yaptığını açıkladı. "Ben fake bit yapıyordum. İçim el vermedi gibi sözleri söyledi."
Post automatically merged:

Ha evet o olay garip biraz fakat şu an için en fazla, en açık o konuştuğu için aldılar sanırım. Haber kanalları sonuçta nasıl reyting yapacağını iyi biliyor
Videoda ki kanal ismini bile ilk kez görüyorum.:doge:

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Panky kendisi yaptığını açıkladı. "Ben fake bit yapıyordum. İçim el vermedi gibi sözleri söyledi."
Açıklamayı yaparken o, içim çok acımıştı. Dürüst insan ama kara paranın dürüstlüğü olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...