o durumlar çok karışık değilmi aga bende denedim ama olmadı bi yöntem biliyom ama çok sıkıntılı denemeye gelmez
onu denemiştim aynenn çok saçma bi şey duymuştum bu pc ye bi şey ndirip sonra pc ye telefonu bağlayıp cmd den bişey yapılıyomuş ama tam bilmiyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap'ı önermişlerdi kurulumu başarılı oldu ama sürüm eski güncellenmesi gerekiyor diyip App Store'ya aktarıyor anlamadım çok saçma bi durum
Bilgisayar üzerinde iOS sistemine erişim için jailbreak gereklidironu denemiştim aynenn çok saçma bi şey duymuştum bu pc ye bi şey ndirip sonra pc ye telefonu bağlayıp cmd den bişey yapılıyomuş ama tam bilmiyorum
Hocam denedim ama Uygulama güncellemesi gerekiyor diyip App Store'ya atıyor bende çözemedim olayıKonfugürasyon uygulamaları ile rahatça yapabilirsin. (TweakBox gibi)
Duyduğum kadarıyla TweakBox'için jb gerekliymiş :/ Sad StoryBilgisayar üzerinde iOS sistemine erişim için jailbreak gereklidir
Başka konfugürasyon uygulamaları da var TB'ye bağlı kalma.Hocam denedim ama Uygulama güncellemesi gerekiyor diyip App Store'ya atıyor bende çözemedim olayı
Post automatically merged:
Duyduğum kadarıyla TweakBox'için jb gerekliymiş :/ Sad Story
TB'ye bağlı kalmadım şu anda Şunu deniyorum hocamBaşka konfugürasyon uygulamaları da var TB'ye bağlı kalma.
Business IOS'da yok dimiTB'ye bağlı kalmadım şu anda Şunu deniyorum hocam
SafeUM'dan bi numara alıp İOS'a WhatsApp Business indirip SafeUM'dan aldığım numaranın girişini yapıp Android telefonumdan kaldırıcam ve kullanmaya devam edicem bunun için android telefona ihtiyacım varEvdekilerin telefonuna çökmeyi düşünüyorum bunun içinde
![]()