James donkey Rs325

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkaşlar burayamı açılıyor bilemiyorum ama bende bu mouse var ve sürücü yazılımını indirdiğim zaman görmüyor makro vs ayarlayamıyorum eğer kullanan var ise yardımcı olabilirmi tutuşu hassasiyeti çok güzel ama ufak bir sıkıntısı var eminim yaşayan vardır bu sorunu.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
farklı bir usb portuna takarak deneyebilirsin benzer bir sorun ile karşılaşmıştım ben böyle çözdüm

Faster Faster Faster
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ben eskiden kulanıyodum hiç öyle hata almadım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
farklı bir usb portuna takarak deneyebilirsin benzer bir sorun ile karşılaşmıştım ben böyle çözdüm
bende denedim olmadı kendi sitesinden indirdiğinz sürücü yazılımını mı yoksa farklı buldugunuz bir yazılımmı kullanıyorsunuz ?
Post automatically merged:

Ben eskiden kulanıyodum hiç öyle hata almadım
Arkadasım bunun 325s modelini aldı bende 325rs aldım bir üst modelini 2-3 ay oluyor alalı arkadasım yaşamıyor sıkıntı ama bende var :) ve türkiye destekli bir şubesi olmadığı için çözemiyorum sagolsun bir kardesim farklı port dene dedi tekrar bir denicem denedim ama bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben kullanıyorum öyle bir hata alamadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bende denedim olmadı kendi sitesinden indirdiğinz sürücü yazılımını mı yoksa farklı buldugunuz bir yazılımmı kullanıyorsunuz ?
Post automatically merged:

Arkadasım bunun 325s modelini aldı bende 325rs aldım bir üst modelini 2-3 ay oluyor alalı arkadasım yaşamıyor sıkıntı ama bende var :) ve türkiye destekli bir şubesi olmadığı için çözemiyorum sagolsun bir kardesim farklı port dene dedi tekrar bir denicem denedim ama bakalım

Türkiyede tek satıcı incehesap acaba o destek sağlıyormu sordunuz mu ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Türkiyede tek satıcı incehesap acaba o destek sağlıyormu sordunuz mu ?
Sordum sormaz olurmuyum dedikleri şu mouseyi geri gönderin teknik servise gidicek diyor peki çözülmez ise yenisini gönderirmisniz diye sorduğumda cevap vermiyorlar şimdi gönderip 2-3 ay sonra geldikten sonra bir anlamı yok. Bilemedim vallahi.

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Mause için james donkey önermem

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bir Aralar Kullandım Gayet Güzel Bir Model Tabi Benim Elime 1 Tık Büyük Geldi Ama Neyse

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bir Aralar Kullandım Gayet Güzel Bir Model Tabi Benim Elime 1 Tık Büyük Geldi Ama Neyse
Evet güzel zaten eski köklü bir model değil şu an için gayet memnunum bakalım özellikle everest moselerdan sonra iyi geldi. Üst modellerle kıyaslanamaz teknojide benim için Pahalı olan iyi ve kalitelidir ama bu önyargımı aldı benden tek sorun işte yazılım konusu :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben eskiden kulanıyodum hiç öyle hata almadım bor.,

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
there is a problem with the compatibility of the system and your mouse. read the instructions

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence durum tamamen mouse ile alakalı olabilir. Bir de mouse üzerindeki model no ya baktın mı? Numarayı yazarak internette sürücüsünü bulup indirebilirsin. Belki sürücüyü kurunca tanır belli mi olur

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
arkadaşımdada aynı sorun var çözersin umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...