bende denedim olmadı kendi sitesinden indirdiğinz sürücü yazılımını mı yoksa farklı buldugunuz bir yazılımmı kullanıyorsunuz ?farklı bir usb portuna takarak deneyebilirsin benzer bir sorun ile karşılaşmıştım ben böyle çözdüm
Arkadasım bunun 325s modelini aldı bende 325rs aldım bir üst modelini 2-3 ay oluyor alalı arkadasım yaşamıyor sıkıntı ama bende varBen eskiden kulanıyodum hiç öyle hata almadım
bende denedim olmadı kendi sitesinden indirdiğinz sürücü yazılımını mı yoksa farklı buldugunuz bir yazılımmı kullanıyorsunuz ?
Post automatically merged:
Arkadasım bunun 325s modelini aldı bende 325rs aldım bir üst modelini 2-3 ay oluyor alalı arkadasım yaşamıyor sıkıntı ama bende varve türkiye destekli bir şubesi olmadığı için çözemiyorum sagolsun bir kardesim farklı port dene dedi tekrar bir denicem denedim ama bakalım
Sordum sormaz olurmuyum dedikleri şu mouseyi geri gönderin teknik servise gidicek diyor peki çözülmez ise yenisini gönderirmisniz diye sorduğumda cevap vermiyorlar şimdi gönderip 2-3 ay sonra geldikten sonra bir anlamı yok. Bilemedim vallahi.Türkiyede tek satıcı incehesap acaba o destek sağlıyormu sordunuz mu ?
Dostum yazılım mouseyi görmüyorintenette var dostum bakıp ayar yapabilirsin
Evet güzel zaten eski köklü bir model değil şu an için gayet memnunum bakalım özellikle everest moselerdan sonra iyi geldi. Üst modellerle kıyaslanamaz teknojide benim için Pahalı olan iyi ve kalitelidir ama bu önyargımı aldı benden tek sorun işte yazılım konusuBir Aralar Kullandım Gayet Güzel Bir Model Tabi Benim Elime 1 Tık Büyük Geldi Ama Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?