ÖmerBaba20' Alıntı:Bu Adamdaki Muhabbet Sohbet Kimsede Yok.SevereK Takip Ediyorum.(Jateci Olmak Ayrılıcıktır)CcC
#MorpHeus' Alıntı:Jate seveni olupta hile sitesinde videosunu paylaşmak ayrı ironi![]()
ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
![]()
taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
![]()
ulan okur okumaz sesli güldüm la![]()
ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
![]()
Bende Kendi Yazdığıma Öldüm Gülmekten Şu Anda Mezara Gidiyom Hakkınızı Helal Edin
taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
![]()
Bende Kendi Yazdığıma Öldüm Gülmekten Şu Anda Mezara Gidiyom Hakkınızı Helal Edin
hll olsun![]()
ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
![]()
hll olsun![]()
SaoL Kardeşim![]()
![]()
![]()
taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ulan okur okumaz sesli güldüm la![]()
hll olsun![]()
SaoL Kardeşim![]()
![]()
![]()
karşıma jate çıktı ne yapsam diye düşündüm açtım abi hileyi bi taramışım alttan küfür ediyo bende ona ediyom DWORD LU OLMAK AYRICALIKTIR :d [mesela yani(bilen bilir)]
ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Bende Kendi Yazdığıma Öldüm Gülmekten Şu Anda Mezara Gidiyom Hakkınızı Helal Edin
hll olsun![]()
SaoL Kardeşim![]()
![]()
![]()
karşıma jate çıktı ne yapsam diye düşündüm açtım abi hileyi bi taramışım alttan küfür ediyo bende ona ediyom DWORD LU OLMAK AYRICALIKTIR :d [mesela yani(bilen bilir)]
![]()
![]()
![]()
![]()
Ulan Ne Güldüm (DWORDLU OLMAK AYRILICIKTIR) İyimiş Baya Kardeşim
adosvari' Alıntı:TABİ TABİ TABİ TABİ TABİ
ÖmerBaba20' Alıntı:Bu Sohbetin Ucu Yok Haa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()