ÖmerBaba20' Alıntı:Bu Adamdaki Muhabbet Sohbet Kimsede Yok.SevereK Takip Ediyorum.(Jateci Olmak Ayrılıcıktır)CcC
#MorpHeus' Alıntı:Jate seveni olupta hile sitesinde videosunu paylaşmak ayrı ironi
ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
ulan okur okumaz sesli güldüm la
ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
Bende Kendi Yazdığıma Öldüm Gülmekten Şu Anda Mezara Gidiyom Hakkınızı Helal Edin
taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
Bende Kendi Yazdığıma Öldüm Gülmekten Şu Anda Mezara Gidiyom Hakkınızı Helal Edin
hll olsun
ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Ulan Harbi La Hile Sitesinde Bunu Paylaşmak Biraz Değişik :ADASDQASD Adam Hilelere Bir Sövüyor Küfür EVRİM Geciyor
hll olsun
SaoL Kardeşim
taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ulan okur okumaz sesli güldüm la
hll olsun
SaoL Kardeşim
karşıma jate çıktı ne yapsam diye düşündüm açtım abi hileyi bi taramışım alttan küfür ediyo bende ona ediyom DWORD LU OLMAK AYRICALIKTIR :d [mesela yani(bilen bilir)]
ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Bende Kendi Yazdığıma Öldüm Gülmekten Şu Anda Mezara Gidiyom Hakkınızı Helal Edin
hll olsun
SaoL Kardeşim
karşıma jate çıktı ne yapsam diye düşündüm açtım abi hileyi bi taramışım alttan küfür ediyo bende ona ediyom DWORD LU OLMAK AYRICALIKTIR :d [mesela yani(bilen bilir)]
Ulan Ne Güldüm (DWORDLU OLMAK AYRILICIKTIR) İyimiş Baya Kardeşim
adosvari' Alıntı:TABİ TABİ TABİ TABİ TABİ
ÖmerBaba20' Alıntı:Bu Sohbetin Ucu Yok Haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?