Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Şöyle ki 1 haftadır üzerinde çalıştığım bu projeyi burada da tanıtmak istedim, bu pluginde JoJo's Bizarre Adventure animesindeki Stand özelliklerini bir plugin olarak Minecraft'a eklemeye çalışıyorum. Şuanlık 13 stand olup bunlar ile alakalı çalışmalar ve de bir yanda geliştirme/stand ekleme çalışmaları yapmaktayım. Hem güzel yorumlarınız ve de önerilerinizle bu plugini daha iyi geliştirebileceğimi düşünüp hem de JoJo sevdalısıysanız sevebileceğiniz güzel bir plugin çıkarmak amacım.
Kullanıma gelecek olursak da /stands StandAdı ile standların genel özelliklerine bakabilir, çoğu ise F tuşu ya da sağ click tuşu ile aktive olan özelliklerdir. Bir stand elde edebilmek için /standpick komudunu kullanarak Stand Arrow size rastgele(nadirlik seviyeleri gibi şeyler ayarlanabilir) bir stand atar size. Bu standı kullanmak için /standuse yazarak sol elinize gelen stand eşyası ile savaşlarda daha zevkli ve de aksiyon dolu çatışmalar için güzel bir plugin oluşturma yolunda çabalıyorum.
Bitiş olarak ise genel olarak bu standı uzun vadeli geliştirmeye çalışarak elde tutulabilecek güzel ve zevkli bir plugin yapma çabamda sizlerin de yorumları ve de önerileri ile daha da güzel olabilir. İndirmek için:
İyi forumlar dilerim.
Kullanıma gelecek olursak da /stands StandAdı ile standların genel özelliklerine bakabilir, çoğu ise F tuşu ya da sağ click tuşu ile aktive olan özelliklerdir. Bir stand elde edebilmek için /standpick komudunu kullanarak Stand Arrow size rastgele(nadirlik seviyeleri gibi şeyler ayarlanabilir) bir stand atar size. Bu standı kullanmak için /standuse yazarak sol elinize gelen stand eşyası ile savaşlarda daha zevkli ve de aksiyon dolu çatışmalar için güzel bir plugin oluşturma yolunda çabalıyorum.
Bitiş olarak ise genel olarak bu standı uzun vadeli geliştirmeye çalışarak elde tutulabilecek güzel ve zevkli bir plugin yapma çabamda sizlerin de yorumları ve de önerileri ile daha da güzel olabilir. İndirmek için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
'ne tıklayarak indirebilirsiniz,
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
'dan ise kodlara bakabilirsiniz.İyi forumlar dilerim.