Joygame Dword Fix Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Oyuna Girince 5 Dk Sonra Atıyor Hile Fix Mi Yoksa Bende Mi Sorun Var Mı Teşekkür Ederim...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
KolikTeam' Alıntı:
Bendede aynı. .Açıklama yaparlar.

Umarım Çunku Hile Durumunda Çalışıyor Gözüküyor O Yüzden Konu Açma Gereği Duydum Teşekkür Ederim İlgilendiğin İçin...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Aslında bütün hileler fix. Şuanda çaresine bakılıyordur umarım :)

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş oyuna bikaç dakika önce girdiydim net gitti giremiyorm şimdi çalışıyor sanırım bizde sıkıntı var

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Benim hilem çalışmaktadır.Konuya göz atabilirsiniz.Ayrıca Dword Bende Sorunsuz Olarak Çalışmaktadır.

-İyi Forumlar...

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bende de Özellikler Çalışıyor Ama 5 Dakika Sonra Hata Vermeden Atıyor Sinir Oldum

Üye
9 HİZMET YILI
BEYLER HİLE FİX DEĞİL BİKAÇ KERE ONAYLICAKSINIZ REKLAMI AMA ALPAYIN OYUNDAN ATILMASINI BİLMİYORUM :(

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yeni çıkacak olan dword fix olamaz çünkü %90 oto update

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hayır bende degıl kardeşim yani bende acıkkkk

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
alpay ve diger arkadaslar pc nızı kapatıp dınlendırın bıraz sonra ınternetınızı kaapatıp tekrar acın oda olmassa hi leyı silip yukleyın sonn guncellemesınden ;)

bence benım dedıgımı uygula ama yanı oda oolmassa sende bı sıkıntı var wolfteamıda sılebılırsın belkı olur :D

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Atmasının sorunu tamamen bilgisyardan kaynaklı eğer log vermiyorsa pc cpu kasıyordur bu yüüzden wolftü'da cpu önlemi için otomatik oyyunu kapatma önlemi aldı her bilgisayar cpu %100 olduğunda wolftü kendini kapatır illaki %100 olmakta zorunda değildir ama sorun tamamen cpu yüzündendir. :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sizde sıkınt var

Şöyle yapın googleye girin ayarlar diyin sonra en alttan gelişmiş diyin el alta gelin googleyi sıfırlayın ve yeniden deneyin
bende reklam onayı olmuyodu böyle yapdım düzeldi tabi sizdeki ölemi bilmiyom ama bi deneyin derim

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
JrDowney' Alıntı:
sizde sıkınt var

Şöyle yapın googleye girin ayarlar diyin sonra en alttan gelişmiş diyin el alta gelin googleyi sıfırlayın ve yeniden deneyin
bende  *** onayı olmuyodu böyle yapdım düzeldi tabi sizdeki ölemi bilmiyom ama bi deneyin derim

kardeşim onaymı diyor ? adam oyun kapanıyor diyor çözümüde ben sundum cpu kastığı için oluyor konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...