Joygame

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar remake sürümümü yoksa kasan mı

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Şu An Çıktıda Remake Ama Beta Test de Yani Biz Gremeyiz Kurucular Girebiliyor Test Ediyorlar Allahın İzniyle Çıkar Bugun  :cool:

Üye
9 HİZMET YILI
bana galıba ban attılar destek ekıbı işte team speak adresi olan yerde wolftü İSİMLİ OYUNA KULLANICILARIMIZIN HİLE PAYLAŞIMI KAPATILMIŞTIR VE TEKRAR AÇILMAYACAKTIR İYİ HİLELER bu yazıyo ban mı bu yardım

Üye
9 HİZMET YILI
wolfteambil' Alıntı:
bana galıba ban attılar destek ekıbı işte team speak adresi olan yerde Wolftü İSİMLİ OYUNA KULLANICILARIMIZIN HİLE PAYLAŞIMI KAPATILMIŞTIR VE TEKRAR AÇILMAYACAKTIR İYİ HİLELER bu yazıyo ban mı bu yardım

Hayır ban deil bizim de öle

Üye
9 HİZMET YILI
rayner' Alıntı:
wolfteambil' Alıntı:
bana galıba ban attılar destek ekıbı işte team speak adresi olan yerde Wolftü İSİMLİ OYUNA KULLANICILARIMIZIN HİLE PAYLAŞIMI KAPATILMIŞTIR VE TEKRAR AÇILMAYACAKTIR İYİ HİLELER bu yazıyo ban mı bu yardım

saol kardeş sabahtan beri ıp değiştırmeye çalışıyodum bu ıyılığını unutmama saol eywallah rep vercem

rayner' Alıntı:
wolfteambil' Alıntı:

kardeş sizdede wqlfteam deilde wolftü mü yazıyo

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Bune Kardeşim Forum Bildigin Coluk Cocuk Dolmuş Hay Allahım Duyuru Bölümünü Hata Zannediyorlar Hay Allahım Sen Sabır Ver :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...