- Yasaklandı
HerkulErenMH' Alıntı:Kardeşim Şu An Çıktıda Remake Ama Beta Test de Yani Biz Gremeyiz Kurucular Girebiliyor Test Ediyorlar Allahın İzniyle Çıkar Bugun![]()
wolfteambil' Alıntı:bana galıba ban attılar destek ekıbı işte team speak adresi olan yerde Wolftü İSİMLİ OYUNA KULLANICILARIMIZIN HİLE PAYLAŞIMI KAPATILMIŞTIR VE TEKRAR AÇILMAYACAKTIR İYİ HİLELER bu yazıyo ban mı bu yardım
saol kardeş sabahtan beri ıp değiştırmeye çalışıyodum bu ıyılığını unutmama saol eywallah rep vercemrayner' Alıntı:wolfteambil' Alıntı:bana galıba ban attılar destek ekıbı işte team speak adresi olan yerde Wolftü İSİMLİ OYUNA KULLANICILARIMIZIN HİLE PAYLAŞIMI KAPATILMIŞTIR VE TEKRAR AÇILMAYACAKTIR İYİ HİLELER bu yazıyo ban mı bu yardım
Hayır ban deil bizim de öle
rayner' Alıntı:wolfteambil' Alıntı:bana galıba ban attılar destek ekıbı işte team speak adresi olan yerde Wolftü İSİMLİ OYUNA KULLANICILARIMIZIN HİLE PAYLAŞIMI KAPATILMIŞTIR VE TEKRAR AÇILMAYACAKTIR İYİ HİLELER bu yazıyo ban mı bu yardım
Hayır ban deil bizim de öle
HerkulErenMH' Alıntı:Kardeşim Şu An Çıktıda Remake Ama Beta Test de Yani Biz Gremeyiz Kurucular Girebiliyor Test Ediyorlar Allahın İzniyle Çıkar Bugun![]()