Kardeş Elon ne yada level kaç kim yapıyor onu polise felan şikayet edelimgang atmasını bilmeden gang atmiycan abi adam kayn oynuyor düz koşarak laneye geliyor öyle bi gang mi var yahu bi pingle bizde pozisyonumuzu alalım laneyi freezleyelim gel sonra gir böyle adamlar gang attıkça sinirlerim tepeme çıkıyor
Kardeş Elon ne yada level kaç kim yapıyor onu polise felan şikayet edelimgang atmasını bilmeden gang atmiycan abi adam kayn oynuyor düz koşarak laneye geliyor öyle bi gang mi var yahu bi pingle bizde pozisyonumuzu alalım laneyi freezleyelim gel sonra gir böyle adamlar gang attıkça sinirlerim tepeme çıkıyor
Plat elodayım kanka arada denk geliy geliy yapıcak bişey yok ama bende bi sup main olarak bazen flame atıyorum junglara kendimi onların yerine koyunca harbidende üzüldüm lan şuan :dSana küfür edilen laneye gitme istediği kadar feedlesin maç sonunda ban yicek reporttan zaten ben jungle main olarak mute all yapıyorum işaretler açık sadece
Post automatically merged:
Kardeş Elon ne yada level kaç kim yapıyor onu polise felan şikayet edelim
Post automatically merged:
Kardeş Elon ne yada level kaç kim yapıyor onu polise felan şikayet edelim
Jung işi şans işidir abi . Şans işi olunca kızmamak gücenmemek lazım. En iyi oyuncular bile yanlış zamanda yanlış yerde bulununca çok kötü jung olabiliyor oyüzden morel vermek lazım.
Her gün küfür yiyoruz yapacak birşey yokPlat elodayım kanka arada denk geliy geliy yapıcak bişey yok ama bende bi sup main olarak bazen flame atıyorum junglara kendimi onların yerine koyunca harbidende üzüldüm lan şuan :d
Tr de jungle olmak demek maç başlamadan günah keçisi olmayı kabul etmek demektirHer gün küfür yiyoruz yapacak birşey yok
Aşırı doru agaTr de jungle olmak demek maç başlamadan günah keçisi olmayı kabul etmek demektir![]()