Kabloluyu Kablosuz Yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İnternetim beenim şuan kablolu yani bi kabloyla modeme bağlayıp kasaya bağlıyorum interneti öyle sağlıyorum ancak kablosuza çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim panelinden bi öneri sunarsanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sistemde wifi modülü var mı ? Yoksa 15-20 tlye usb wifi modülleri satılıyor. Alıp kullanabilirsin

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
usb wifi adaptör al başkan

Üye
6 HİZMET YILI
kanka eğer boş bi bilgisayarın varsa kablolu internetini bilgisayara bağlayıp "Connectify" diye bir uygulama aracılığyla onu kablosuza çevirebilirsin link vermek yasak mı emin olamadığım için veremiyorum ama Google a conenctify yazarsan çıkar kullanımı basit.
Post automatically merged:

kanka eğer boş bi bilgisayarın varsa kablolu internetini bilgisayara bağlayıp "Connectify" diye bir uygulama aracılığyla onu kablosuza çevirebilirsin link vermek yasak mı emin olamadığım için veremiyorum ama Google a conenctify yazarsan çıkar kullanımı basit.
he bu arada bir de uygulamanın çalışma prensibini tam bilmediğim için emin değilim ama bilgisayarının wifi kartı olması gerekiyor olabilir eğer öyleyse usb wifi adaptörleri işini görür.benim kullandığım pc de wifi kartı var ve sorunsuz çalışmıştı.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
en basiti kablo bağlı iken wifi sürücü yazılımını yeniden indirip kurman

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Wifi Adaptörleri Var Alıp Takıyosun direk Hal Olur

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka 15 20 tllik ona yarayacak bi alet var araştırıp bulabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
usb wi-fi dongle diye arat ya da masaüstü pc wi-fi aparatı. çıkan sonuçlardan incele birkaç ürünü hoşuna gideni ihtiyacın olanı al

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kabloluyu kablosuz yapmak pc ye zarar verme ihtimali var mı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
İnternetim beenim şuan kablolu yani bi kabloyla modeme bağlayıp kasaya bağlıyorum interneti öyle sağlıyorum ancak kablosuza çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim panelinden bi öneri sunarsanız sevinirim.
Dostum wifi adaptör almalısın tp-link uygun fiyata bulursun yalnız modemin kablosuz özelliği var ise eski modemlerden değilse wifi adaptör işini görecektir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pc de wifi modemi varmi kardes yoksa taktir

Üye
6 HİZMET YILI
Çok da PAhalı Bir Şey Değil Zaten Ama Vermek İstemiyosa İmkansız Yani.
imkansız değil işte "connectify" gibi internet paylaşım uygulaması indirebilir bilgisayar internetini paylaşabilir ama bunun için pcsinde wifi kartı veya wifi adaptörü olması lazım. ki oda vardır muhtemelen yoksa kabloluya dönüştürdüğü zaman internete nasıl bağlanacak

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler pcde zaten wifi varmış hwid changer tarzı birşey kullandığı için wifi ın kaybolduğunu belirtmiş başka bir konuda

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
wi-fi aeti var 40 tl civarı antene benziyor verimli değil diye duydum ama iş görür internette satılıyor

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgisayarında wifi modulu olup olmadığına bak. Yoksa internetin gözükmeme nedeni odur. Benim düşüncem wifi yapmamandan ötürü çünki wifi ile bağlandığın bir internette %20 hız düşüşü olur. Kablolu kullansan daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...