Uzman Üye
Başlıkta yazdığım gibi kablosuz bir kulaklık arıyorum bütçe olarak sıkıntı yok verdiğim paraya değsin yeter.
Bu kablolu amaRampage Sn-R7
Şuan bende aynısından var 4 senedir kullanıyorum.Daha iyisini bulamazsam aynısından alıcam zaten.Corsair Void Pro RGB Wireless'a bakabilirsin, ses kalitesi falan çok iyi.
Haklısın ama biraz da rahat olsun diye kablosuz bakıyorum aslında yoksa kablolu olarak baktığım 2-3 model var.Biraz laptop almak isteyen insana pc topla demek gibi olucak amabana kalırsa kablolu gaming alman daha güzel olabilir ki hyper x cloud 2 piyasanın en iyisi diyebilirim.
Hocam o kulaklık baya iyi ama fiyatı da 3k civarındaydı en son.bence arctis pro wireless almasın kardeşim
Evet genelde zaten rahat olması için kablosuz tercih ediliyor ama tepki süresi daha iyi oluyor biliyorsun kabloluların ki hyper x cloud 2 de ses kartlı olduğundan çok daha iyi performans alabilirsin.İnternette incelemeleri var istersen bi göz at rahatlığına da değinen illa birileri olmuştur diye düşünüyorum.Şuan bende aynısından var 4 senedir kullanıyorum.Daha iyisini bulamazsam aynısından alıcam zaten.
Post automatically merged:
Haklısın ama biraz da rahat olsun diye kablosuz bakıyorum aslında yoksa kablolu olarak baktığım 2-3 model var.
üst sekment bi ürün istiyor arkds cloud2 kullanıcısı olarak kafaya oturması kulak agrıtmaması sesı falan güzel olsada öle aman aman bı kulaklık degıl bnce cloud2Biraz laptop almak isteyen insana pc topla demek gibi olucak amabana kalırsa kablolu gaming alman daha güzel olabilir ki hyper x cloud 2 piyasanın en iyisi diyebilirim.
Açıkçası ben kullanıcısı değilim ama şu an pro oyuncu ekipmanlarına girdiğimde hep cloud 2 var ondan dolayı dedim.Zaten saatler boyu oyun oynayan insanlar bunu tercih ediyorsa rahattır diye düşünüyorum yoksa kullanıcısı değilim maalesef o kadar zengin değilimüst sekment bi ürün istiyor arkds cloud2 kullanıcısı olarak kafaya oturması kulak agrıtmaması sesı falan güzel olsada öle aman aman bı kulaklık degıl bnce cloud2