Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi Maks Bütçe 1.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Başlıkta yazdığım gibi kablosuz bir kulaklık arıyorum bütçe olarak sıkıntı yok verdiğim paraya değsin yeter.

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
hiç düşünmeden steel arctis 7 almalısın. şuan piyasanın en iyi kulaklıklardan biri

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Corsair Void Pro RGB Wireless'a bakabilirsin, ses kalitesi falan çok iyi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Steelseries artics al kafan rahat etsin harbiden kafan rahat ediyor yalnız kulaklığın olduğunu unutuyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Biraz laptop almak isteyen insana pc topla demek gibi olucak ama :D bana kalırsa kablolu gaming alman daha güzel olabilir ki hyper x cloud 2 piyasanın en iyisi diyebilirim.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Corsair Void Pro RGB Wireless'a bakabilirsin, ses kalitesi falan çok iyi.
Şuan bende aynısından var 4 senedir kullanıyorum.Daha iyisini bulamazsam aynısından alıcam zaten.
Post automatically merged:

Biraz laptop almak isteyen insana pc topla demek gibi olucak ama :D bana kalırsa kablolu gaming alman daha güzel olabilir ki hyper x cloud 2 piyasanın en iyisi diyebilirim.
Haklısın ama biraz da rahat olsun diye kablosuz bakıyorum aslında yoksa kablolu olarak baktığım 2-3 model var.

bence arctis pro wireless almasın kardeşim
Hocam o kulaklık baya iyi ama fiyatı da 3k civarındaydı en son.

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
suan pıyasada yayıncıların sıklıkla kullandıgı sponsor ürün artıc 7 var genel olarak ınsanlar memunlar bana sorarsan hyperx cloud flıght al gec düşünme bile

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Şuan bende aynısından var 4 senedir kullanıyorum.Daha iyisini bulamazsam aynısından alıcam zaten.

Haklısın ama biraz da rahat olsun diye kablosuz bakıyorum aslında yoksa kablolu olarak baktığım 2-3 model var.
Evet genelde zaten rahat olması için kablosuz tercih ediliyor ama tepki süresi daha iyi oluyor biliyorsun kabloluların ki hyper x cloud 2 de ses kartlı olduğundan çok daha iyi performans alabilirsin.İnternette incelemeleri var istersen bi göz at rahatlığına da değinen illa birileri olmuştur diye düşünüyorum.

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
üst sekment bi ürün istiyor arkds cloud2 kullanıcısı olarak kafaya oturması kulak agrıtmaması sesı falan güzel olsada öle aman aman bı kulaklık degıl bnce cloud2

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
SteelSeries Arctis 7 Wireless tertemiz...

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
üst sekment bi ürün istiyor arkds cloud2 kullanıcısı olarak kafaya oturması kulak agrıtmaması sesı falan güzel olsada öle aman aman bı kulaklık degıl bnce cloud2
Açıkçası ben kullanıcısı değilim ama şu an pro oyuncu ekipmanlarına girdiğimde hep cloud 2 var ondan dolayı dedim.Zaten saatler boyu oyun oynayan insanlar bunu tercih ediyorsa rahattır diye düşünüyorum yoksa kullanıcısı değilim maalesef o kadar zengin değilim :D

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
dostum biliyorum kablosuz istedin ama ben sana gende kablolu al derim çünkü pil derdi ve ses kasma o kadar iyi olmayabilir önerim sana madem güzel bir bütçe ayırmışsın sana kral bir kulaklık
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...