knk inanırmısın bu mouse evde var ama kullanamadığım için başka bir tane bakıyorum yoksa bunun nası birşey olduğunu biliyorum
knk şöyle beni bazen ayağım takılıyor kablo geriliyor bazen sıkıştığı oluyor yıpranıyor madem kablosuz önermiyorsun özelde bi kablolu at bakalımBen kablosuz mouse önermem. Çok gerekli değilse kablosuz olması, kablolu al bana göre.
aslında bende bu mouse'un üstünde durmuştum ama emin olmadan alamıyorum
hocam ele tam oturuyor mouse tam ele kavrıyor ve rekabetçi oyunlarda efsane iş görüyor ayrıca fazladan 2 tuşu daha var macro da işini görür bence yeterli cs go da bana efsane katkı sağlıyor fiyatına gore en iyisi bence ki fiyatı ortalama 100tl lerde geziyor mağazalarda emin ol adamlar baş parmağının rahatğınıa kadar düşünmüş eli terletmiyor. Ben kullanıyorum tam oturuyor ağrıtmıyor vs vs şiddetle tavsiye ederimknk inanırmısın bu mouse evde var ama kullanamadığım için başka bir tane bakıyorum yoksa bunun nası birşey olduğunu biliyorum
Post automatically merged:
knk şöyle beni bazen ayağım takılıyor kablo geriliyor bazen sıkıştığı oluyor yıpranıyor madem kablosuz önermiyorsun özelde bi kablolu at bakalım
Post automatically merged:
aslında bende bu mouse'un üstünde durmuştum ama emin olmadan alamıyorum