3 Haz 2020 #1 kaleisy Onaylı Üye Katılım 6 May 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 5 6 HİZMET YILI pubg liteye girip hileyi açtığımda bu resimdeki hatayı alıyorum defender kapalı antivirüs kapalı
Çözüm N N nerissaa 3 Haz 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
3 Haz 2020 #2 nerissaa N enough Onaylı Üye Katılım 2 Eki 2018 Mesajlar 68 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
3 Haz 2020 Konuyu başlatan #3 kaleisy Onaylı Üye Katılım 6 May 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 5 6 HİZMET YILI nerissaa' Alıntı: Forumda zaten hilelerin hatalarıyla ilgili bir konu mevcut. Oradan bakabilirsin, baktıktan sonra konu açmaya dikkat et. Genişletmek için tıklayın ... forumda bulamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
nerissaa' Alıntı: Forumda zaten hilelerin hatalarıyla ilgili bir konu mevcut. Oradan bakabilirsin, baktıktan sonra konu açmaya dikkat et. Genişletmek için tıklayın ... forumda bulamadım
3 Haz 2020 #4 pubgoyna01 Mustafa Kemal Atatürk Onaylı Üye Katılım 1 Haz 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Tepki puanı 14 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Forumda zaten hilelerin hatalarıyla ilgili bir konu mevcut. Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Haz 2020 #5 Burakreis6161 B Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2020 Mesajlar 549 Çözümler 6 Tepki puanı 73 Yaş 28 6 HİZMET YILI https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Haz 2020 #6 UmutUCR U Üye Katılım 26 Nis 2019 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 26 7 HİZMET YILI Sitede hile hataları olan bir kesit (konu) mevcut oraya bakabilirsin tekrardan olmaz ise burdan bilgilendirirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Sitede hile hataları olan bir kesit (konu) mevcut oraya bakabilirsin tekrardan olmaz ise burdan bilgilendirirsin.