Kali linux Sorum Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kalii Linux Kullanan varmı Aramızda ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bi ara kullandım hiç memnun kalmadım, hiçbir şey adam akıllı çalışmıyor. ubuntu adamdır

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bi ara kullandım hiç memnun kalmadım, hiçbir şey adam akıllı çalışmıyor. ubuntu adamdır
Hocam İçindeki Uygulamaları Detaylı Bilmezsen İşine Yaramaz Zaten :) brute force için indirmem lazım birine soru sormam lazım o yüzden

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
well a lot of thing on kalilinux a burteforce attak mode hydra or burtespurit its a good software on kalilunx

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sistem ve güvenlik uzmanı olarak Kali Linux kullanıyorum 4 senedir bundan önce backtrack 5rc kullanıyodum Hacking işlemleriyle uğraşan arkadaşlarımız bilir Kali Linux tamamen pentest olarak Pc Hack Android Hack WebSite Hack olarak bir çok bilgi toplama ve dahası da var tabi çok güzel bir sistemdir genellikle uzmanlar bunu kullanırlar genel itibari ile güzel bir sistemdir ögrenmek olan arkadaşlarımız varsa tabiki de yardımda buluna bilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ben günvel olarak kullanıyorum okulum nedeniyle mesaj atabilirsin istersen özelden veya burdan yardımcı olmaya çalışırım

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
i want to use kali linux and i want a guy guide me to use it...

Üye
6 HİZMET YILI
16 yılımı verdim ben bu mesleğe öyle youtube videolarıyla filan izleyerek wifi hacklemeye çalışmanız boşa olacaktır. 1 2 sene önce olsa bazı pin yapıları çok rahatlıkla kırılabiliyordu piyasa yöntemleriyle...
ama yukarıda birisi kaliyi beğnmedim demiş kali karakter olarak ubuntudan farklı amacı farklı linux bilen herkes kullanabilir içinde bir dünya var ama kimse maalesef keşfedemiyor. sadece wifi ise amaç kali dışında bir şey kullanmayın zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...