25 May 2020 #1 izzet0 I Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 24 6 HİZMET YILI arkadaşlar sudo komutuyla dosya yetkisi alıcaktım bir türlü alamadım dosyayı girdim yetkili şifresini girdim komut bulunmadı diyor
arkadaşlar sudo komutuyla dosya yetkisi alıcaktım bir türlü alamadım dosyayı girdim yetkili şifresini girdim komut bulunmadı diyor
25 May 2020 #2 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI ilk olarak gedit i yüklemen gerek. Kod: sudo apt-get install gedit Sonra istediğin komutu çalıştır. NOT: Gedit kullanıcağına nano kullanabilirsin hem kali gibi çoğu distro da yüklü hem de bence daha iyi syntax highlighting i kontrolleri falan daha hoş (kişisel düşüncem).
ilk olarak gedit i yüklemen gerek. Kod: sudo apt-get install gedit Sonra istediğin komutu çalıştır. NOT: Gedit kullanıcağına nano kullanabilirsin hem kali gibi çoğu distro da yüklü hem de bence daha iyi syntax highlighting i kontrolleri falan daha hoş (kişisel düşüncem).
25 May 2020 #3 akozanıol65 A Onaylı Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 21 6 HİZMET YILI wınrarla ac knk wınrarın yoktur ban da oldu