Kalista nasıl akıcı oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum bu süreçte elmasa kadar çıkabildim adc mainim ama asla kalista ile aramda bir bağ olmadı. Şampiyon bir şekilde bana itici geliyordu oynama çalışınca normal oynuyordum ama profesyoneller gibi akıcı bir şekilde oynayamıyordum. Bu şampiyonun bir tricki yani püf noktası var mıdır? mesela worldste izliyorum viper oto atak atarken aynı anda q atıyor 2 tane dash atıyor gibi oluyor ama ben deneyince arada 1 saniye fark oluyor bu şampiyonu iyi bilen birisi anlatabilirmi çünkü düşük elodan çıkmak için maç taşıyabilecek op bir şampiyona benziyor bende öğrenmek istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Pozisyon almayı bilmen gerekiyor. Rakibin atacağı skilleri tahmin etmelisin.

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kalista guzelde supun degerı cok fazla oluıyor bu yuzden almanı pek tavsıye etmıyorum

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Biraz pratiğe bakıyor kolay bir champ değil çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kalista degil de genel olarak adc icin pozisyonu iyi alman gerekiyor sonrasi geliylr her turlu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
metanın en güçsüz adclerinden şu anda kalista metaya bi girsin bak o zaman nasıl oynuyorsun adam karşıya çekiyor miss fortune bi e atıyor hareket bile edemiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kalista gerçekten kullanılması zor fakat bilindik ellerde tanrı gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Saldırı hızı,fihgtlarda pozisyon ve biraz el becerisi ile gerçekten çok güçlü olabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bazı trickleri var dostum onları öğrendiğinde olabildiğince rahatlıyor elin. Örnek vermek gerekirse farmda yük biriktirip adama da vurup doğru vakitte e attığında hem e cdye girmiyor hem adama hasar verip yavaşlatmış oluyorsun. Bunun gibi oto atak q oto atak var anlattığın gibi double dash atıyor. Ve bir exploiti daha vardı kalistanın onu da youtubede izlersen görebilirsin. Bunları yapınca zaten hele bir de adc mainsen olabildikçe göze güzel gözüküyor ve farkını da hissediyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yapısı gereği fazla harketli bir şampiyon pasifini kullanıop güzel pozisyon alman yeterli

Üye
3 HİZMET YILI
karakter düz vuruş attıktan sonra senin kontrolün doğrultusunda dodge atıyor. Bu özellik sayesinde çok iyi kitelayabilirsin. Onun dışında rakibe tutturduğun düz vuruşlar üstünde mızrak olarak birikiyor ve o mızrakları geri çektiğinde olağanüstü bir hasar bırakıyorsun. Oynaması bilene zevkli bir çar ama çok kırılgan.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bazı trickleri var dostum onları öğrendiğinde olabildiğince rahatlıyor elin. Örnek vermek gerekirse farmda yük biriktirip adama da vurup doğru vakitte e attığında hem e cdye girmiyor hem adama hasar verip yavaşlatmış oluyorsun. Bunun gibi oto atak q oto atak var anlattığın gibi double dash atıyor. Ve bir exploiti daha vardı kalistanın onu da youtubede izlersen görebilirsin. Bunları yapınca zaten hele bir de adc mainsen olabildikçe göze güzel gözüküyor ve farkını da hissediyorsun.
hocam youtube dan link atmak yasak değilse 2 dash i açıklayan videonun linkini atarmısın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum bu süreçte elmasa kadar çıkabildim adc mainim ama asla kalista ile aramda bir bağ olmadı. Şampiyon bir şekilde bana itici geliyordu oynama çalışınca normal oynuyordum ama profesyoneller gibi akıcı bir şekilde oynayamıyordum. Bu şampiyonun bir tricki yani püf noktası var mıdır? mesela worldste izliyorum viper oto atak atarken aynı anda q atıyor 2 tane dash atıyor gibi oluyor ama ben deneyince arada 1 saniye fark oluyor bu şampiyonu iyi bilen birisi anlatabilirmi çünkü düşük elodan çıkmak için maç taşıyabilecek op bir şampiyona benziyor bende öğrenmek istiyorum.
kite yapabilirsin

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Çok fazla kalista bilmiyorum ama supun güzel oldukça kazanma olasılığın daha çok ve kite atmakta profesyonel olursan çok daha iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bol bol kalista oynayıp video izlemen lazım kanka sadece adc bilmek yetmiyor kalista için

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece kıte yapmayı ogrensen bıle oynarsın kalısta sadece kıteye bakıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
izlediğin adamın videosuna yorum yapıp yardım isteyebilirsin ben genelde böyle yapıyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel kite yapabilmen ve el seriliğinin yeterli derecede olması gerekiyor, diğer ADC'lere göre daha hareketli ve komplike bir karakter çünkü Kalista. Skill seti basit gibi duruyor ama çok fazla trick'i var. YouTube ve Twitch üzerinden profesyonel oyuncuları takip edersen çok fazla şey öğrenirsin. Ayrıca üstte yazıldığı gibi şu an metada çok yeri yok ama yetenekli ellerde oyunu yok edeceği gerçeğini değiştirmez.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
lol biraz satrança benzer strateji oyunu rakibinin hamlesini tahmin edeceksin onmu tanayacaksın bunsdan ibaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...