Kalista nasıl akıcı oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hepinize teşekkürler arkadaşlar biraz biraz anladım artık neler yapmam gerektiğini konu kapanabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öncesinde adc mainlemiş olman gerekiyor yani öyle direkt kalista oynanabilcek bi carry değil bana göre

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum bu süreçte elmasa kadar çıkabildim adc mainim ama asla kalista ile aramda bir bağ olmadı. Şampiyon bir şekilde bana itici geliyordu oynama çalışınca normal oynuyordum ama profesyoneller gibi akıcı bir şekilde oynayamıyordum. Bu şampiyonun bir tricki yani püf noktası var mıdır? mesela worldste izliyorum viper oto atak atarken aynı anda q atıyor 2 tane dash atıyor gibi oluyor ama ben deneyince arada 1 saniye fark oluyor bu şampiyonu iyi bilen birisi anlatabilirmi çünkü düşük elodan çıkmak için maç taşıyabilecek op bir şampiyona benziyor bende öğrenmek istiyorum.
sc ile kolay bir şekilde cıkabılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
adamların skilleri atacapı yeri tahmin etmen falan gerekiyor biraz zaman alır alışman

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
P- Üstün DengeKalista, normal saldırı veya Delici için hazırlanırken hareket komutu verilirse, saldırısını yaptığında o yöne doğru kısa bir mesafeyi atılarak geçer.
Q – DeliciKalista’nın fırlattığı mızrak, hızla ilerleyerek katlettiği rakiplerin içinden geçer.
W- GözcüKalista, Yeminli takım arkadaşıyla aynı hedefe saldırdığında ilave hasar kazanır. Etkinleştirerek, bir hat boyunca devriye gezen ve önündeki alanı açığa çıkaran bir ruh gönderebilirsin.
E – Ciğerini SökSaldırılar, fırlatılan mızrakların hedefe saplanıp kalmasına neden olur. Etkinleştirerek mızrakları rakibinden sökebilirsin. Bu esnada rakip yavaşlatılır ve artan hasara maruz kalır.
R – Ecelin ÇağrısıKalista, Yeminli takım arkadaşını yanına ışınlar. Işınlanan şampiyon, bir konuma doğru atılarak rakip şampiyonları geriye savurabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kalista bir lane bully çok kolay koridor kazanabilirsin ama yanına çekilen supportlarında bundan önemi büyük. Akıcı oynamaktan kastın nedir bilemiyorum ama aa hızınla ilişkili olarak çar zaten otomatik olarak akıcı oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Saldırı hızı lazım pozisyon alman lazım ve güzel bir sup lazım peel atacak

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kalisata ancak ve ancak pratik yaparak iyi oynabilirsin ve bol bol video izlemem ya da bu siteden script almam lazım dostum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bilgisayarın iyi se kasması yoksa iyi olucak tır kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Rakibin Hareketlerini Ezberlemen Lazım

Üye
3 HİZMET YILI
Kalista is beautiful, but the value of the water is too much, so I do not recommend she buy it.

Üye
3 HİZMET YILI
ben shift tuşuna basılı tutarak bazı pozisyonlarda oynuyorum daha rahat oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...