hocam youtube dan link atmak yasak değilse 2 dash i açıklayan videonun linkini atarmısınBazı trickleri var dostum onları öğrendiğinde olabildiğince rahatlıyor elin. Örnek vermek gerekirse farmda yük biriktirip adama da vurup doğru vakitte e attığında hem e cdye girmiyor hem adama hasar verip yavaşlatmış oluyorsun. Bunun gibi oto atak q oto atak var anlattığın gibi double dash atıyor. Ve bir exploiti daha vardı kalistanın onu da youtubede izlersen görebilirsin. Bunları yapınca zaten hele bir de adc mainsen olabildikçe göze güzel gözüküyor ve farkını da hissediyorsun.
kite yapabilirsinyaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum bu süreçte elmasa kadar çıkabildim adc mainim ama asla kalista ile aramda bir bağ olmadı. Şampiyon bir şekilde bana itici geliyordu oynama çalışınca normal oynuyordum ama profesyoneller gibi akıcı bir şekilde oynayamıyordum. Bu şampiyonun bir tricki yani püf noktası var mıdır? mesela worldste izliyorum viper oto atak atarken aynı anda q atıyor 2 tane dash atıyor gibi oluyor ama ben deneyince arada 1 saniye fark oluyor bu şampiyonu iyi bilen birisi anlatabilirmi çünkü düşük elodan çıkmak için maç taşıyabilecek op bir şampiyona benziyor bende öğrenmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?