Kalista nasıl akıcı oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tierliste bakmanı öneririm hocam kalista bu yama güçsüz böyle idare ediceksin yada güzel bir support lazım olacak sana

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
kite atmayı bil adamların skillerini nereye atıcağını tahmin et ona göre kite at hasarının yeteceğini düşünüyorsan takasa gir earlyde çok bozuk çar yani ben adcde en çok kalista oynuyorum çok güzel ilk olarak direk ayakkabı çekersen senin için daha iyi olur en azından daha hızlı akıcı kite atabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3-4 ay önce rank 1 kasmıştım lakin şu an felaket güçsüz asla tavsiye etmem oynamanı rakipte kafana atlayacak çok çar yoksa ve supun engage aldıysa belki bir nebze oynanabilir ama yine de tavsiye etmem çoğu adc kalistadan 1-2 item sonra çok daha güçlü oluyor onun harici metaya girdiği durumu ele alırsak yapacağın pek bir şey yok sadece space basacaksın script hallediyor zaten sadece adamların icine cok girmemeye calis oynadıkça alışırsın her seyine

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kalistada önemli olan sup kaçmanın yanı sıra stun atan bir sup varsa tertemiz oynarsın

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aga supa ve rüne bağlı benim arkadaş kalista oynuyor bende xerath xerath ile s3c ile oynuyorum oda aynı xerathla dürtüp oda killeri alıyor böle oynarsan sende arkadaşınla rahat akıcı olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
The secret to playing well with it is to know how to predict your opponent and pray you don't get slowed down

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kite atarken çapraz bir şekilde adamın etrafında dön bu şekilde menzilinden çıkmadan kitelersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
pozisyonunu iyi alman lazım rakibin ne yapacağını önceden düşünüp ona göre hareket etmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...