Kalista nasıl akıcı oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mouse dpı ı yükseltip alış birde yabancı yayıncılar var kalistayı fena oynayan onların tarzını kendi tarzına benzet

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam speed odaklı oyna tfde çok güvenme metada adclere yer yok şuanda pozisyon al canı az olana supunu fırlat yada sana gelen suikastçilere alışmak lazım oynadıkça açılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ayarlardan saldırı tuşunu shift + sağ tık yaparsan rahat rahat kite atarsın
tabii eksi yönleride oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pozisyon almayı öğrendikten sonra gerisi geliyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Mouse hareketlerini çalışabilirsin ya da antrenman modunda elini alıştırmak için biraz vakit geçirirsen bence daha akıcı oynarsın kalistayı :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum bu süreçte elmasa kadar çıkabildim adc mainim ama asla kalista ile aramda bir bağ olmadı. Şampiyon bir şekilde bana itici geliyordu oynama çalışınca normal oynuyordum ama profesyoneller gibi akıcı bir şekilde oynayamıyordum. Bu şampiyonun bir tricki yani püf noktası var mıdır? mesela worldste izliyorum viper oto atak atarken aynı anda q atıyor 2 tane dash atıyor gibi oluyor ama ben deneyince arada 1 saniye fark oluyor bu şampiyonu iyi bilen birisi anlatabilirmi çünkü düşük elodan çıkmak için maç taşıyabilecek op bir şampiyona benziyor bende öğrenmek istiyorum.
kalista zor baya bebce ya

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sürekli trainlemen gerekiyo aslında aşırı da zor değil 2 sol bi sağ filan falan takıl

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yanına bir tane lulu al hocam çok iyi olur senin için eskiden baya lig kasmıştık.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum bu süreçte elmasa kadar çıkabildim adc mainim ama asla kalista ile aramda bir bağ olmadı. Şampiyon bir şekilde bana itici geliyordu oynama çalışınca normal oynuyordum ama profesyoneller gibi akıcı bir şekilde oynayamıyordum. Bu şampiyonun bir tricki yani püf noktası var mıdır? mesela worldste izliyorum viper oto atak atarken aynı anda q atıyor 2 tane dash atıyor gibi oluyor ama ben deneyince arada 1 saniye fark oluyor bu şampiyonu iyi bilen birisi anlatabilirmi çünkü düşük elodan çıkmak için maç taşıyabilecek op bir şampiyona benziyor bende öğrenmek istiyorum.
Antreman modunda oynamaya çalış dostum öğrenirsin yoksa çok zor hiçbir karakteri oynayamassın denemessen

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kalista'yı etkili bir şekilde oynamanın birkaç püf noktası var. Akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için dikkate almanız gereken önemli bir şey, pasifini, Martial Poise'yi etkili bir şekilde kullanmaktır. Hızlı ve doğru bir şekilde tıklama yaparak, savaşlar sırasında ataklardan kaçabilirsiniz. Bir diğer ipucu, ultinizi, Fate's Call'ı iyi kullanmaktır. Bu yetenek size yakındaki bir müttefik şampiyonu yakalamanızı ve savaşa atmanızı sağlar. Doğru kullanılırsa oyunu değiştirebilecek bir harekettir. Son olarak, pozisyon alma ve kiting becerilerinizi geliştirmek için pratik yapmanızı öneririm. Kalista, doğru şekilde oynanırsa çok fazla hasar verebilen çok hareketli bir şampiyondur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben "oyuncu saldırı hareketi tıklaması" nı space tuşuna atıyorum. Kite'ı kolaylaştırıyor. Alışırsan makine gibi kitelarsın fakat kilitsiz kameraya hakim olman gerek. Kamera kilit tuşunu da başka bir tuşa atarasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kalista oynaman için support iyi olması lazım Ve İyi bi kite atman lazım Karşının skillerini hesaplayarak düz vuruş atacan.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kesinlikle rakibine göre pick atılcak bi char karşında slow atan sabitleyen charlar varsa kalista oynanmaz örnek mf morgana

Üye
3 HİZMET YILI
çok iyi kite atabilmek gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kalista tamamen eşleşmeye göre alınacak bir şampiyon öyle her zaman alamazsın karşına draven alır adam dümdüz eder seni. ortalama oynayış tarzıyla win almak koridoru kazanmak bence çok zor

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk kalistada 1 olay iyi vur kaç yapmak 2. cisi rakip skillerini dodgelemek bu 2 sini yaparsan ztn seni ne yakalarlar nede kaçabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...